Van Haarst Verhuizingen


uit Almelo


U bevindt zich hier: »Almelo » Van Haarst Verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVan Haarst Verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy
Van Haarst Verhuizingen
Postbus 265
7600AG Almelo

tel: 0546-812030

Extra informatie

Van Haarst Verhuizingen uit Almelo
Van Haarst Verhuizingen uit Almelo is hét verhuisbedrijf dat u zoekt.
Of u nu verhuist binnen Nederland of u gaat naar het buitenland, bij Van Haarst Verhuizingen is uw huisraad in goede handen.
U kiest voor perfectie tegen een goede prijs
Bijna iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Een dag waarbij enkele gespierde vrienden en familieleden werden uitgenodigd om alles in te pakken. Hartstikke gezellig. Een gehuurd busje en een aanhanger werden volgepakt om zo de huisraad af te leveren op het nieuwe adres. Een hele klus, dus een stevige maaltijd ging er best in.
Maar van een hele dag zwaar werken wordt iedereen moe dus is het best begrijpelijk dat die doos aardewerk op de grond viel. Helaas was een groot deel van het servies gebroken en sneuvelde de antieke klok. Daardoor bleek de verhuizing uiteindelijk toch niet zo goedkoop dan aanvankelijk beraamd............

Ieder heeft zo zijn eigen vak!
Vraagt u daarom eens vrijblijvend een offerte aan bij Van Haarst Verhuizingen uit Almelo. De prijs zal u positief bevallen. Uiteraard zijn wij als Erkende Verhuizer verzekerd conform het Garantiecertificaat. Meer informatie ontvangen? Klik op Email ons en u wordt teruggebeld door één van onze medewerkers.

Specialiteit
  • Particuliere verhuizingen
  • Low Budget verhuizingen
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Inboedelopslag
  • Verzekeringen