Verhuisbedrijven Mondial Kattenberg


uit Amersfoort


U bevindt zich hier: »Amersfoort » Verhuisbedrijven Mondial Kattenberg

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijven Mondial Kattenberg
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Verhuisbedrijven Mondial Kattenberg
Stadsring 181
3817BA Amersfoort

tel: 033-4656775

Extra informatie

Flexibel, enthousiast, ambitieus en een scherp oog voor kwaliteit zijn eigen-schappen die u misschien niet direct associeert met een 100-jarige. Toch passen deze kwalificaties bij Verhuisbedrijven Mondial Kattenberg. Van paard en wagen in 1904 tot multifunctionele logistieke dienstverlener in 2004. De afgelopen 100 jaar is er veel veranderd bij Kattenberg Verhuizingen maar de doelstelling bleef hetzelfde: vertrouwen winnen door kwaliteit te leveren.
Verhuisbedrijven Mondial Kattenberg te Amersfoort heeft het predikaat Erkende Verhuizer. Dit predikaat staat voor een overzichtelijke (vrijblijvende) prijsopgaaf voor al uw verhuizingen: locaal, nationaal en internationaal. Zowel particulier als project.
Vol trots voeren we per 1 juli 2004 ook het predikaat: Bij Koninklijke Beschikking “Hofleverancier”.
Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor Kattenberg Verhuizingen: een Erkende Verhuizer die lid is van een goed samenwerkingsverband, werkt volgens ISO 9001 eisen en een koninklijke onderscheiding draagt.