Mondial van Dijk Verhuizingen


uit Boxmeer


U bevindt zich hier: »Boxmeer » Mondial van Dijk Verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VMondial van Dijk Verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Mondial van Dijk Verhuizingen
Voordtstraat 8
5835 CH Boxmeer

tel: 0485-562556

Extra informatie

Mondial Movers - Van Dijk Verhuizingen Boxmeer
Verhuizers met passie
Mondial van Dijk Verhuizingen maakt veranderen leuk! Dat doen we met uiteenlopende diensten op het gebied van een particuliere, zakelijke of zorgverhuizing in een werkgebied grofweg tussen Nijmegen, Venlo, Helmond, Veghel en Uden. Eerlijk, creatief, dienstbaar en vol genegenheid voor ons werk. Flexibel en met een persoonlijk karakter.

Nóg beter verhuizen
Open communicatie en een open houding staan bij ons centraal. Door voortdurend de mens en zijn omgeving te observeren, proberen wij onze werkprocessen, materialen en hulpmiddelen te verbeteren. Ons hart gaat namelijk sneller kloppen, elke keer wanneer wij u een goede dienst mogen leveren. En ook in spoedgevallen willen wij uw opdrachten adequaat uitvoeren.

Úw verhuisbedrijf
De gemotiveerde medewerkers van Mondial van Dijk Verhuizingen nemen ook úw opdracht met veel plezier aan. Voor zéér grote opdrachten hebben we zelfs de beschikking over ruim 400 medewerkers, enkele honderden voertuigen en duizenden andere hulpmiddelen.

Het team
Verhuizers met affiniteit
Ons kapitaal staat niet op de bank, maar werkt iedere dag met zoveel mogelijk plezier op diverse en bijzondere plaatsen. Het zijn onze medewerkers en collega’s! Verhuizer word je niet omdat je van sjouwen houdt. Wij zijn verhuizer omdat we affiniteit hebben met mensen en het verlenen van hulp. Eerlijkheid en genegenheid vormen hierbij onze belangrijkste waarden.

Erkende verhuizer
Mondial van Dijk Verhuizingen is aangesloten bij Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven, en heeft louter opgeleide verhuizers in dienst. Ware professionals, allemaal afkomstig uit onze regio. Dat vinden we belangrijk. De omgang met mensen, het willen aanpakken, het klaar willen staan; het zijn echte Brabantse eigenschappen en dát onderscheidt ons. De leeftijdsopbouw van ons team is uiteenlopend: van twintigers tot zestigers. En ook deze laatsten zijn nog geregeld voor ons actief.

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Particuliere verhuizing
  • Projectverhuizing
  • Zorgverhuizing
  • Selfstorage