A Strang & Zonen Verhuizingen


uit Den Bosch


U bevindt zich hier: »Den Bosch » A Strang & Zonen Verhuizingen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.A Strang & Zonen Verhuizingen
De Meerheuvel 23
5221EA Den Bosch

tel: 073-6312685

Extra informatie

Het familiebedrijf A Strang & Zonen Verhuizingen uit Den Bosch bestaat sinds 1885, en is dus reeds meer dan 120 jaar een begrip. Op verhuisgebied in en rond Den Bosch, maar ook in de rest van Nederland en Europa zijn onze auto’s een bekende verschijning op de weg.
Wij beschikken over een modern wagenpark waarbij alle verhuiswagens luchtgeveerd zijn, en maximaal uitgerust voor het goed en betrouwbaar verhuizen van uw kostbare inboedel. Deze auto’s worden bemand door onze ervaren en goed opgeleide medewerkers, die in staat zijn uw verhuizing op een correcte en juiste wijze uit te voeren.
Verder staan tot onze beschikking verhuisliften, verhuisdekens, garderobedozen, verhuisdozen, hoezen, noppenfolie en exportverpakkingsmiddelen.


Onderstaande diensten kunnen wij voor u verzorgen:
- Lokale en nationale verhuizingen.

- Bedrijfsverhuizingen.
- Internationale verhuizingen waarbij uw auto zonder problemen kan worden meegenomen.

- Exportverpakking over de gehele wereld.
- Opslag van inboedels in speciale opslagcontainers.

- Assistentie bij in- en uitpakken, de- en monteren.
- Speciaal vervoer van grote meubelstukken zoals piano’s, vleugels etc.

- Levering en/of verkoop van dozen, pakpapier, stickers, tape en verhuisdekens.