Verhuisbedrijf De Aandacht


uit Den Haag


U bevindt zich hier: »Den Haag » Verhuisbedrijf De Aandacht

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.Verhuisbedrijf De Aandacht
Barbeeldam 3
2492MX Den Haag

tel: 070-3971548

Extra informatie

U verhuist binnenkort en bent nu op zoek naar een professioneel en flexibel verhuisbedrijf?
Dan hebben wij goed nieuws voor u: Verhuisbedrijf De Aandacht kan aan al uw wensen en eisen voldoen. Ons verhuisbedrijf is immers geheel ingericht op de professionele zorg voor uw waardevolle en dierbare spullen.
Bij het verhuizen daarvan komen wij graag tegemoet aan al uw persoonlijke wensen. En dit alles tegen een aantrekkelijk tarief.

Verhuisbedrijf De Aandacht verzorgt verhuizingen voor particulieren en bedrijven, in binnen- en buitenland, van groot tot klein.
Wij bestaan sinds 1994 en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Daarbij vertrouwen we op onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van verhuizen. Met eigen verhuiswagen en professionele mensen krijgt uw verhuizing die het verdient.

Wij zijn tevens Erkend verhuizer, dat staat voor kwaliteit.

Ons werkgebied is uiteraard geheel Nederland en vanuit ons kantoor in Den Haag verzorgen wij het gehele traject
Materiaal & Personeel

Modern materieel
Verhuisbedrijf De Aandacht voert jaarlijks ruim 1300 verhuizingen uit. Ongeveer 5 procent van onze opdrachten zijn internationale verhuizingen.

Wij beschikken over een modern wagenpark. Om uw kostbare en kwetsbare goederen veilig over te brengen, zijn al onze verhuiswagens luchtgeveerd. Voor goederen die tijdens transport op kamertemperatuur moeten blijven, hebben wij een verwarmde wagen.
Onze grootste verhuiswagen heeft een inhoud van 50 m³. Maar ook de capaciteit van deze wagen kunnen wij gemakkelijk uitbreiden met een aanhanger. Verder beschikken wij over mobiele verhuisliften.

Gediplomeerd personeel
Net zo belangrijk als de kwaliteit van ons materieel is voor u de kwaliteit van onze medewerkers. Als erkend verhuizer werken wij met gediplomeerd personeel. Onze medewerkers zijn niet alleen gekwalificeerde, maar ook gemotiveerde en betrokken verhuizers. Dat wil zeggen servicegericht en flexibel. Voor ons geldt dat wij klaar zijn als u volledig en tevreden ‘over’ bent.

Snel Zekerheid
Verhuisbedrijf De Aandacht in Den Haag verzorgt verhuizingen voor particulieren en bedrijven, in binnen- en buitenland, van groot tot klein.

Wij bestaan sinds 1994 en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Daarbij vertrouwen we op onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van verhuizen.
U heeft in deze periode heel wat aan uw hoofd. Dan is het goed te weten dat Verhuisbedrijf De Aandacht u van dienst kan zijn met deskundig advies en oplossingen op maat. En snel.

Doorgaans kunnen wij u al op de dag dat u contact met ons opneemt een passende prijsopgave aanbieden. Heeft u direct de zekerheid dat uw verhuizing in goede handen is. En dat is weer een zorg minder.
Erkend verhuizer

Verhuisbedrijf De Aandacht is een Erkend Verhuizer. Dit keurmerk staat voor kwaliteit.
Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen. Dit betekent onder meer dat uw goederen tijdens de verhuizing zijn verzekerd tot een bedrag van 100.000,- euro.

Verder zijn wij aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie Verhuizen.
Mocht er ondanks al onze goede (voor)zorgen tijdens de verhuizing toch schade ontstaan, dan staan wij garant voor een snelle schadeafhandeling.

Verhuisbedrijf De Aandacht uit Den Haag is een Erkend Verhuizer. Dit keurmerk staat voor kwaliteit.

Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen. Dit betekent onder meer dat uw goederen tijdens de verhuizing zijn verzekerd tot een bedrag van 100.000,- euro.
Verder zijn wij aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie Verhuizen.

Mocht er ondanks al onze goede (voor)zorgen tijdens de verhuizing toch schade ontstaan, dan staan wij garant voor een snelle schadeafhandeling.

Specialiteit
  • Verhuisbedrijf
  • Materieel en Personeel
  • Erkend Verhuizer
  • Professioneel
  • Doe het Zelf