Veldhoen Verhuizingen


uit Deventer


U bevindt zich hier: »Deventer » Veldhoen Verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVeldhoen Verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Veldhoen Verhuizingen
Emdenstraat 7
7418BR Deventer

tel: 0570-633044

Extra informatie

Veldhoen Verhuizingen te Deventer
Een verhuizing is een ingrijpende aangelegenheid waarbij u veel aan uw hoofd heeft. Dan is het prettig om samen te werken met een verhuisbedrijf dat u de nodige zaken uit handen kan nemen. Uiteraard wilt u ook dat uw spullen veilig en betrouwbaar verhuisd worden.
Voordeliger dan u denkt Veel mensen denken dat verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf per definitie een dure aangelegenheid is. Veldhoen Verhuizingen uit Deventer bewijst al jaren dat het tegendeel waar is!

Voor particulieren én bedrijven Wij beschikken over de mensen en middelen om elke verhuizing klein of groot, ver weg of dichtbij snel en voordelig voor u te verzorgen.
Wij bieden een complete verhuisservice voor een verhuizing op maat.
Wijn zijn gevestigd in Deventer.

Selfstorage

Naast de reguliere inboedelopslag bieden wij u ook de mogelijkheid om snel en flexibel over uw eigen opslagruimte te beschikken.

Let op: dit kan óók als u geen gebruik maakt van onze verhuisdiensten maar zelf uw verhuizing gaat regelen. Onze Self Storage Service werkt heel eenvoudig. U brengt zelf uw spullen naar ons toe en wij slaan ze veilig op in houten kisten. Dit is niet alleen ideaal wanneer u gaat verhuizen, maar bijvoorbeeld ook als er bij u thuis een verbouwing op stapel staat.
Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van bijvoorbeeld verhuisdozen en inpakpapier.