Senioren Verhuisservice Gelderland


uit Doesburg


U bevindt zich hier: »Doesburg » Senioren Verhuisservice Gelderland

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VSenioren Verhuisservice Gelderland
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Senioren Verhuisservice Gelderland
Luykenhof 14
6981JK Doesburg

tel: 0313-843080

Extra informatie

Tijdens een verhuizing moeten er veel dingen geregeld worden en is daarom vaak aanleiding tot stress. Wat uw reden van verhuizen ook is het is altijd een emotionele, maar ook fysieke belasting. Senioren Verhuisservice Gelderland te Doesburg ondersteunt u en neemt u deze zorg uit handen. Zo kunt u zich richten op zaken waar u blij van wordt.
Bij Senioren Verhuisservice Gelderland in Doesburg bent u verzekerd dat uw mooiste spullen geen verhuisschade oplopen.
Als u kiest voor de dienst Verhuisservice, dan regelen wij uw gehele fysieke verhuizing. Wij bieden u hulp op praktisch gebied, zoals:
het zorgvuldig in- en uitpakken van uw spullen,
het transporteren van de spullen naar de nieuwe woning.
Tijdens het inpakken en transport gaan wij zorgvuldig met uw spullen om. Uw goederen zijn verzekerd tot een bedrag van Euro 50.000 voor, tijdens en na transport.

Heeft u zelf geen tijd om uw spullen in te pakken? Of bent u er lichamelijk niet meer toe in staat? Kies dan voor onze inpakservice. U kunt zelf de spullen weer uitpakken, of dit op de verhuisdag door ons laten doen. Zo bent u snel op orde in uw nieuwe woning.