Pinxt Verhuizingen BV


uit Eijsden


U bevindt zich hier: »Eijsden » Pinxt Verhuizingen BV

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VPinxt Verhuizingen BV
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Pinxt Verhuizingen BV
Zoerbeemden 3
6245LR Eijsden

tel: 043-4091578

Extra informatie

Pinxt Verhuizingen BV uit Eijsden
In de regio Maastricht is Pinxt Verhuizingen BV uit Eijsden al meer dan 45 jaar een begrip. Gedurende die tijd hebben we ons gespecialiseerd in binnen- en buitenlandse verhuizingen die uitgevoerd kunnen worden in onze speciale luchtgeveerde wagens waarvan enkele met verhoogde laadkleppen alsmede een liftwagen tot 32 meter hoogte en een verhuiswagen met hydrolische kraan tot een hoogte van 17 meter.

Indien gewenst kunnen wij voor u het in- en uitpakken van uw glas-, aardewerk en ander klein huisraad verzorgen, alsmede het de- en hermonteren van uw meubilair.
Ons vakkundig en gediplomeerd personeel is vertrouwd met de juiste verpakkingstechnieken en materialen voor het vervoeren van uw schilderijen, uw antieke- en kunstvoorwerpen. Met onze hydrolische kraan kunnen wij ook zorgen voor het in- en uittakelen van grotere meubelstukken, piano's, vleugels, brandkasten, machines e.d.

Pinxt Verhuizingen BV te Eijsden is een Erkende Verhuizer en lid van de SAVAM (Samenwerkende Vakafdelingen Verhuizingen en Meubel Transporten).

Specialiteit
  • Particuliere verhuizing
  • Zakelijke verhuizing
  • Internationale verhuizingen
  • Piano's en brandkasten
  • Opslag inboedel