Brabantse Verhuiscentrale


uit Eindhoven


U bevindt zich hier: »Eindhoven » Brabantse Verhuiscentrale

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VBrabantse Verhuiscentrale
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Postcode
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Brabantse Verhuiscentrale
Broekakkerseweg 22
5641PC Eindhoven

tel: 040-2483250

Extra informatie

Verhuizen in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of daarbuiten?
Verhuizen met het verhuisbedrijf van Eindhoven, Brabantse Verhuiscentrale de juiste zet! Elke verhuizing roept spanningen op. Of het nu gaat om een privé-verhuizing of een bedrijfsverhuizing, nationaal of internationaal, intern of extern. De overheersende gedacht is altijd: zal het allemaal goed gaan? Het gevoel van vertrouwen, zekerheid en rust vindt u als u samenwerkt met BVC. Zorgvuldigheid is ons motto. Niet alleen tijdens het in- en uitpakken of het vervoeren van uw inboedel, maar ook in het voorbereiden van de verhuizing, de nazorg en de zorgvuldigheid in het nakomen van gemaakte afspraken.
Naast de diverse soorten verhuizingen, kunt u op deze website kennis maken met de diversiteit aan overige mogelijkheden binnen de dienstverlening van Brabantse Verhuiscentrale uit Eindhoven. Bijvoorbeeld het afsluiten van verzekeringen, de opslag van inboedel, archief en voorraad of het toesturen van een gratis, uitgebreide checklist.

Specialiteit

Voor een kortere of langere tijd uw inboedel opslaan?
Brabantse Verhuiscentrale voor uw:
  • Inboedelopslag;
  • Meubelopslag;
  • Archief/Voorraadbeheer;
  • Doe-Het-Zelf opslag.