UTS Grijpma Verhuizingen BV


uit Enschede


U bevindt zich hier: »Enschede » UTS Grijpma Verhuizingen BV

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VUTS Grijpma Verhuizingen BV
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
UTS Grijpma Verhuizingen BV
Transportcentrum 13
7547RT Enschede

tel: (053) 4849000

Extra informatie

UTS Grijpma Verhuizingen BV Enschede
Innovatie en ambitie
UTS Grijpma Verhuizingen BV Enschede vindt zijn oorsprong in 1918 in de stad Enschede. Een Twentse onderneming in hart en nieren, begonnen als gespecialiseerd transporteur van vleugels en piano’s en uitgegroeid tot een professioneel verhuisbedrijf dat door haar ambitie en innovatie marktleider is geworden in de regio.
Specialist in projectverhuizingen en archiefopslag

Als gespecialiseerd projectverhuizer en archiefspecialist kunt u vertrouwen op een integrale aanpak van het verhuisproces die uniek is in de markt. Uw bedrijfscontinuïteit is gegarandeerd.
Verhuizen (inter)nationaal

Gaat u een nieuwe woning betrekken in binnen- of buitenland dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij het verhuizen van inboedels draait alles om vakmanschap en vertrouwen.
Verhuizen en meeer

Naast verhuizen kunt u ook gebruik maken van ons uitgebreide dienstenpakket. Een breed pakket aan doelgroep gerichte diensten waarbij u zelf kiest om in te spannen of te ontspannen. Van doe-het-zelf service tot aan het volledig laten organiseren van de complete verhuizing.
UTS Grijpma Verhuizingen BV is gevestigd in de stad Enschede en regionaal goed bekend. Opdrachtgevers komen of gaan dan ook voor een belangrijk deel uit de regio Twente, zoals Enschede, Hengelo, Apeldoorn en Deventer.
Gratis verhuisarrangement

Bij uw verhuizing met UTS Grijpma Verhuizingen ontvangt u een gratis verhuisarrangement. Een leuke manier om snel kennis te maken met Twente!

Specialiteit
  • Facility management
  • Project verhuizingen
  • Particuliere verhuizingen
  • Zakelijke verhuizingen
  • Internationale verhuizingen
  • Archief- en databeheer
  • ICT Movements
  • Opslag