MTG Meubel Transport Geldrop


uit Geldrop


U bevindt zich hier: »Geldrop » MTG Meubel Transport Geldrop

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.MTG Meubel Transport Geldrop
Schepenenstraat 36
5663 EV Geldrop

tel: 040 - 2982280

Extra informatie

MTG Meubel Transport Geldrop
Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in de wereld van verhuizingen, opslag, verdeling en verhuur is MTG Meubel Transport Geldrop sinds enkele jaren als zelfstandig bedrijf gevestigd op het industrieterrein Spaarpot Oost in Geldrop. We beschikken hier over een modern, beveiligd bedrijfspand, geschikt voor de opslag en de verwerking van uw kostbare goederen.
Ook ons wagenpark voor uw verhuizing of transport is ultra modern en met alle noodzakelijken voorzieningen uitgerust. Ons geschoold en gemotiveerd personeel staat garant voor een perfekte uitvoering van wat wij hebben afgesproken.

Of het nu gaat om verhuizing, opslag, verdeling of verhuur, de service die wij u te bieden hebben staat voorop.
Maar het belangrijkste is dat u vertrouwen heeft in ons bedrijf. Dat is de basis voor een goede samenwerking.

Particuliere verhuizing
Elke verhuizing start met een bezoek aan uw huidige adres. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen we inschatten wat de mogelijkheden zijn en samen met u een verhuisplan opstellen.

Omdat iedere verhuizing weer anders is kunnen we hier uiteraard geen prijsopgave doen. U kunt gebruik maken van het offerte formulier dat u online kunt invullen. MTG zal aan de hand van die gegevens een afspraak met u maken en een passend voorstel doen. U kunt ons ook bellen voor een afspraak. Wij komen dan graag bij u thuis, dit is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.
Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw verhuizing:

◾MTG pakt uw inventaris in, zorgt voor de transport naar uw nieuwe woning, monteert uw meubels en plaatst deze op de juiste locatie. Wist u dat de meeste schade onstaat door het verkeerd inpakken van uw persoonlijke eigendommen? Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe uw kostbare inboedel het beste kan worden ingepakt. Schade, onstaan aan uw inboedel tijdens het inpakken en transport veroorzaakt door medewerkers van MTG zijn door ons verzekerd. Voor u een hele zorg minder.
◾MTG brengt de door u ingepakte inventaris naar uw nieuwe woning en plaats uw goederen op de juiste locatie.
◾MTG plaatst een verhuiswagen bij uw huidige adres. U zorgt zelf voor het inladen. MTG zorgt voor het transport en u zorgt zelf voor het uitladen en plaatsing van de inboedel.
◾Andere mogelijkheden kunnen ter plaatse met u worden besproken tijdens het eerste bezoek aan uw huidige adres.
Verhuizing van bedrijven

Het verhuizen van een bedrijf is niet iets wat zomaar even gedaan kan worden. Het betekent vaak een tijdelijke onderbreking van de normale gang van zaken. Voor u is het van belang dat uw personeel daar zo min mogelijk last van heeft en na de verhuizing zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Dit vraagt om een goede voorbereiding en planning waarbij MTG uw juiste partner is.
Wij zorgen in samenspraak met u voor een snelle afhandeling van de verhuizing. Van te voren wordt de hele verhuizing in een draaiboek vastgelegd, waardoor deze op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Heeft u hulp nodig bij het verhuizen van uw kopieermachines, dan bent u bij MTG aan het juiste adres. Ons personeel is gekwalificeerd in het verhuizen van digitale kopieerapparatuur en kan tevens gebruiksinstructie geven aan uw personeel.
Wilt u meer weten over wat MTG voor u kan betekenen tijdens uw bedrijfsverhuizing, vul dan dit formulier in en we nemen contact met u op.

Parts
MTG verzorgt ook de opslag en de verdeling van parts/onderdelen. Wij doen dit 24x7 en 365 dagen per jaar. Dus al uw voorraadbeheer, opslag, overslag en zowel inbounds als outbounds.

Bij emergency outbound worden uw parts met eigen vervoer van MTG bij uw klanten afgeleverd door geheel europa. Bij niet emergency outbound worden uw parts via overnight shipment verstuurd. Uw keuze via UPS, DHL of TNT.
MTG kan ook zorgen voor uw balanstelling van de voorraad.
Voor bedrijven als Cisco, Juniper, NCR en Xerox verzorgen wij het onderdelen beheer, opslag en verdeling