Fa G Bakker Transport en Verhuizingen


uit Giethoorn


U bevindt zich hier: »Giethoorn » Fa G Bakker Transport en Verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VFa G Bakker Transport en Verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Fa G Bakker Transport en Verhuizingen
Beulakerweg 133/B
8355AG Giethoorn

tel: 0521-361247

Extra informatie

Bakker Transport Giethoorn
voor transport, verhuizingen & opslag
Welkom op de website van Bakker Transport Giethoorn. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor transport, verhuizingen, of opslag, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bakker Transport kent een rijke historie; overgrootvader Geert Bakker richtte in 1912 het bedrijf op. Het bedrijf is momenteel in handen van de vierde generatie Bakker en nog steeds wordt er met veel enthousiasme en ijver gewerkt aan een gestage groei in de nationale- en internationale transportsector.
Ook voor nationale en internationale verhuizingen kunt u bij ons bedrijf terecht. Wij zijn 24 uur per dag voor onze opdrachtgevers bereikbaar!

Vier generaties Bakker
Geert Bakker, geboren in 1890, richtte zijn bedrijf op in 1912. Zijn eerste transporten gingen met de trekschuit van Giethoorn naar Steenwijk; jaren later met paard en wagen, om zijn omgeving nog beter van dienst te zijn. Zijn zoon Klaas Bakker, geboren in 1919 kwam in 1939 in de zaak, waarbij zij gezamenlijk tal van transporten begeleiden (auto's waren inmiddels ook aangeschaft). In 1945 nam Geert afstand.

Klaas Bakker kreeg twee zonen; Geert (geboren in 1941) en Luc (geboren in 1947). Vanaf 1959 ging Geert bij zijn vader werken en Luc kwam in 1962 in dienst. Begin jaren zeventig sloegen beide broers hun eigen weg in. Geert Bakker ging verder met klanten als Scholtens en DWM (Duintjes Wilken Mijhuizen), wat later overging in Avebe. In 1976 nam Geert het bedrijf van De Jonge Expeditie Giethoorn over. Hiermee kwam het vervoer van vee, verhuizingen en het vervoer van plastic verpakkingen erbij.
In 1984 kwamen Klaas en Hilbert Bakker, geboren in 1966 en de tweelingzonen van Geert, bij het bedrijf in dienst. Sinds 1987 is het bedrijf omgezet in een vennootschap onder firma (VOF) en voerden Geert, Klaas en Hilbert gezamenlijk het bedrijf. Begin 2011 trok Geert zich terug en wordt het bedrijf nu geleid door de vierde generatie Bakker Klaas en Hilbert.

Verhuizing
zowel over weg en water

Een verhuizing is een belangrijk moment in uw leven. U wilt er zeker van zijn dat uw meubels en goederen veilig en netjes van uw oude woning, naar de nieuwe woning worden vervoerd. Of dat nu over de weg of over water moet gebeuren. Wij zijn gespecialiseerd in verhuizingen over water, wat bijvoorbeeld in de regio Giethoorn nogal eens het geval is.
In Bakker Transport Giethoorn vindt u de ideale verhuizer. Wij denken niet alleen met u mee, maar garanderen ook een zorgeloze verhuizing tegen concurrerende tarieven. We bieden een totaalpakket met inpakken, maar natuurlijk kan er ook alleen vervoerd worden. Internatiaal en nationaal.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.
Transport

van hoog niveau
Bakker Transport Giethoorn beschikt over een modern wagenpark dat voldoet aan de huidige milieu eisen van euro 5 en 6. Ons wagenpark bestaat uit 5 trekkers, waarbij we de beschikking hebben over 3 koelopleggers (elk goed voor 33 euro of 26 blokpallets). Één oplegger beschikt over een laadklep. Daarnaast hebben wij 2 multifunctionele containerchassis. Ook een bestelbus (van 17 m2) ontbreekt niet. Deze is goed voor 6 blok of 7 europallets. Achter deze bestelbus hebben we een boottrailer voor het vervoer van boten tot 2.5 ton.

Wij doen onder meer aan groente- en fruittransport en hebben hiervoor de beschikking over temperatuurgecontroleerde wagens. Verder doen wij het vervoer van kuststofverpakkingen, tapijt, en boten.
Omdat wij een klein team zijn, hebben onze mensen hart voor de zaak en rijden niet allen op tijd, maar komen ook gemaakte afspraken na. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Omschakeling van Combi (truck met aanhanger) naar trekker/oplegger
Door veranderingen in de markt kregen we de combi’s niet meer dagelijks vol de weg op. En om in deze moeilijke tijden de kosten zo laag mogelijk te houden zijn we eind 2012 volledig over gestapt op trekker opleggers. Bij komend voordeel is dat wij nu in rustige tijden gemakkelijk kunnen inspringen naar ander werk. We kunnen nu ook de rijtijdenwet beter naleven door om te koppelen van trekker voor een trailer die weer vroeg door moet. Hierdoor krijgt de chauffeur zijn wettelijke rust en kan hij op zijn (eigen) auto blijven. Dit komt weer ten goede aan de netheid van het wagenpark.

Opslag
zowel buiten als binnen (verwarmd)

Op ons terrein aan de Beulakerweg in Giethoorn hebben wij voldoende ruimte om uw goederen voor bepaalde of onbepaade tijd op te slaan. Of het nu gaat om uw boot of caravan of een inboedel, wij hebben er plek voor!
Er is zowel buiten- als binnenopslag met een totale oppervlakte van 2500 vierkante meter.

Tevens hebben wij ook een opslagcontainerverhuur. Dit is een ideale oplossing voor de opslag van een inboedel of archief, waar u te allen tijde bij kunt.
Ook verhuren wij stallingsbokken voor het stallen van uw boot. De binnenstalling is verwarmd en alles staat op afgesloten terrein, zodat u met een gerust hart uw spullen bij ons kunt stallen.