Verhuisbedrijf Mondial Nieuwenhuis Verhuizingen


uit Groningen


U bevindt zich hier: »Groningen » Verhuisbedrijf Mondial Nieuwenhuis Verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Mondial Nieuwenhuis Verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy




Verhuisbedrijf Mondial Nieuwenhuis Verhuizingen
De Hallen 1
9723TW Groningen

tel: 050-5497238

Extra informatie

Verhuizen is voor Verhuisbedrijf Mondial Nieuwenhuis Verhuizingen te Groningen een dagelijkse bezigheid. Ons verhuisbedrijf, met vestigingen in Veendam, Assen, Groningen en Bellingwolde, voert wereldwijd verhuizingen uit. Bij ons zijn uw spullen dan ook in vertrouwde handen. Verhuisbedrijf Mondial Nieuwenhuis Verhuizingen, opgericht in 1979, is een specialist op het gebied van particuliere verhuizingen, maar ook voor zakelijke verhuizingen kan men terecht bij het verhuisbedrijf.In Assen en Groningen biedt Verhuisbedrijf Mondial Nieuwenhuis Verhuizingen bovendien de mogelijkheid voor particulieren en bedrijven hun boedel zelf op te slaan. Boedelhotel Plexat beschikt over opslagruimte waar klanten zeven dagen per week en 24 uur per dag terecht kunnen.
Verhuisbedrijf Mondial Nieuwenhuis Verhuizingen te Groningen beschikt over zes verhuisauto's en vier aanhangwagens. Het verhuisbedrijf heeft ongeveer 20 personeelsleden in dienst en behoort daarmee tot één van de grootste verhuisbedrijven van Noord-Nederland.

Wie zijn wij?
Van oudsher is Verhuisbedrijf Mondial Nieuwenhuis Verhuizingen, opgericht in 1979, een specialist op het gebied van particuliere verhuizingen. Tegenwoordig kunnen klanten echter ook voor een project-, zorg- of kantoorverhuizing terecht bij ons verhuisbedrijf. Wij hebben hier - door de uitvoering van grote en aansprekende projecten -veel ervaring mee.
Verhuisbedrijf Mondial Nieuwenhuis Verhuizingen, een Erkende Verhuizer , heeft met zijn vestigingen in de provincies Groningen en Drenthe een zeer goede naam opgebouwd. Onze twintig personeelsleden zijn gediplomeerd en goed opgeleid volgens de gestroomlijnde bedrijfsfilosofie. Eventuele onvoorzienbare problemen op de dag van de verhuizing worden snel en vakkundig opgelost. Onze verhuizers, die hun werk dagelijks met veel plezier en inzet uitvoeren, weten (bijna) overal raad mee.
De samenwerking met Mondial Movers stelt ons in staat om zakelijke klanten een landelijke dekking aan te bieden. Bij grote projecten kunnen wij ondersteuning krijgen vanuit deze organisatie en zo altijd voldoende gekwalificeerd personeel ter beschikking hebben.
Onze bedrijfsstrategie is gericht op kwaliteit en flexibiliteit. Zo kunnen wij zelfs kort voor de verhuizing nog aan aanvullende wensen voldoen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Onze klant is nog echt koning!
In Assen en Groningen biedt Verhuisbedrijf Mondial Nieuwenhuis Verhuizingen bovendien de mogelijkheid aan particulieren en bedrijven om hun goederen zelf op te slaan. Boedelhotel Plexat beschikt over opslagruimten, waar klanten zeven dagen per week en 24 uur per dag terecht kunnen.