Verhuisbedrijven UTS Van Hoek


uit Groningen


U bevindt zich hier: »Groningen » Verhuisbedrijven UTS Van Hoek

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijven UTS Van Hoek
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Verhuisbedrijven UTS Van Hoek
Emdenweg 2
9723TB Groningen

tel: (050) 5422666

Extra informatie

Professioneel en flexibel
Al weer 80 jaar geleden begon de heer Klaas van Hoek in Groningen als bodedienst. Na de Tweede Wereldoorlog richtte ze haar focus op verhuizen. Door de tijd heen ontwikkelde zij zich als een professioneel en flexibel all-round verhuisbedrijf.
Unieke Totaal Service
De organisatie van Verhuisbedrijven UTS Van Hoek uit Groningen is er op ingericht om kwalitatief zeer hoogstaande dienstverlening te faciliteren op diverse specialismen. De peilers bestaan uit particuliere verhuizingen in binnen en buitenland, opslag van inboedels en archieven en projectverhuizingen. Ook bieden wij Unieke Totaal Service voor zowel de particuliere- als zakelijke markt. Ontzorgen krijgt met dit brede dienstenpakket echt inhoud en naast verhuizen kunnen ook alle zaken rondom de verhuizing georganiseerd worden.
Projectverhuizingen

Verhuisbedrijven UTS Van Hoek uit Groningen is expert op het gebied van kantoor- en projectverhuizingen. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat voldoet aan alle criteria die nodig zijn om uw bedrijfcontinuïteit te garanderen.

Specialiteit
  • Facility management
  • Project verhuizingen
  • Particuliere verhuizingen
  • Zakelijke verhuizingen
  • Internationale verhuizingen
  • Archief- en databeheer
  • ICT Movements
  • Opslag