Verhuisbedrijven Atlas


uit Haarlem


U bevindt zich hier: »Haarlem » Verhuisbedrijven Atlas

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijven Atlas
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Verhuisbedrijven Atlas

2035VA Haarlem

tel: 0800-0226464

Extra informatie

Atlas Verhuizers uit Haarlem beschikt over alle faciliteiten die u bij een modern verhuisbedrijf mag verwachten; gekwalificeerd personeel, hoogwaardig materieel en een gestructureerde organisatie. Indien u uw inboedel dient op te slaan, dan kunnen wij u van dienst zijn met onze geconditioneerde opslagruimten. Ook verhuizingen op internationaal en intercontinentaal gebied, met een wereldwijd netwerk, behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Overzee Atlas International Movers is aangesloten bij diverse internationale organisatie's van internationale verhuisbedrijven. Dit betekent dat gedurende de gehele verhuisfase dezelfde kwaliteitsprincipes gehanteerd worden. Van inpakken en transport tot documentenafhandeling en aflevering van de inboedel in uw nieuwe woning, waar ook ter wereld. Atlas besteedt grote aandacht aan het ontwerp en de ontwikkeling van verpakkingsmateriaal. Van een tri-wall kartonnen verhuisbox tot solide kisten, liftvans of containers. Inboedels worden met de grootste zorg ingepakt en vervoerd over de hele wereld, overzee of door de lucht. Van deur tot deur begeleidt het Atlas team een inboedel. Atlas zorgt voor continuïteit.
In deze wereld in beweging is de verhuizing van een compleet kantoor of een bedrijf een alledaags fenomeen geworden. Dergelijke grootschalige operaties vereisen organisatietalent, een perfecte coördinatie en een goede voorbereiding. Atlas Movers weet dat tijd geld is en daarom wordt een strikt schema gehanteerd. Er wordt dan ook, in samenwerking met de opdrachtgever, een gedetaileerd draaiboek opgesteld. Een scala van materialen staat klaar om zelfs de grootste verplaatsing te realiseren. Ervaring in opslag Opslagfaciliteiten op hoog niveau. Inboedels worden in speciaal voor dit doel geconstrueerde ruimten, voor korte of langere perioden opgeslagen. Automatisering begeleidt alle activiteiten. De handling is volledig computergestuurd. De opslagruimten zijn uiterst streng beveiligd. Bovendien blijft de kwaliteit van de inboedels of archieven volledig gehandhaafd door de perfecte klimaatbeheersing. Kwaliteit en service, uit en thuis … The Quality Movers, zo profileert de Atlas organisatie zich. En iedere dag wordt die naam waargemaakt.
Van begin tot eind begeleidt ons Atlas team uw inboedel.

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Kantoorverhuizingen
  • Overzee verhuizingen
  • Internationale verhuizingen
  • Opslag van inboedels
  • Verhuisliften
  • Project verhuizingen
  • Handyman services