Van Dijk De Meern BV


uit Harmelen


U bevindt zich hier: »Harmelen » Van Dijk De Meern BV

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVan Dijk De Meern BV
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy
Van Dijk De Meern BV
Techniekweg 16
3481 MK Harmelen

tel: 0348-408484

Extra informatie

Het uitvoeren van enkelvoudige transport en hijswerkzaamheden tot en met het de/monteren van complete installaties inclusief het verzorgen van het benodigde horizontaal en verticaal transport,het eventueel stuwen in containers of (overzee) verpakken en het aanvragen van de betreffende vergunningen en ontheffingen.
Tevens zijn wij door jarenlange ervaring,expertise,vakmanschap en materieel een betrouwbare partner ten behoeve van het (ver)plaatsen van luchtbehandeling units,koelmachines,UPS systemen,NSA/WKK installaties en CNC metaalbewerkingsmachines waarbij onze afdeling maintenance support een actieve ondersteuning kan verlenen bij bedrijven en proceschemische plants tijdens onderhoud of stops.
Wanneer het gaat om complexe of grote opdrachten zal het projectbureau in samenwerking met de opdrachtgever de juiste werkwijze bepalen om de werkzaamheden op een veilige manier en binnen het gestelde budget en termijn te kunnen uitvoeren.

Specialiteit
  • Mobiele hydraulische kranen
  • Mobiele torenkranen
  • Hoogwerkers