Have & Goed Huisdiensten


uit Heerenveen


U bevindt zich hier: »Heerenveen » Have & Goed Huisdiensten

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.Have & Goed Huisdiensten
Trekker 158
8447BZ Heerenveen

tel: 0513-621465

Extra informatie

Onze naam zegt het al. Wij leveren verschillende diensten die met een huis te maken hebben. Uw huis of dat van uw dierbaren, of zelfs andere diensten in uw huiselijke kring. Wij kunnen u bijvoorbeeld ondersteunen bij uw verhuizing of wij ruimen de woning van uw overleden dierbaren voor u leeg.
U gaat verhuizen. Wellicht heeft u al slapeloze nachten van wat er allemaal geregeld en besloten moet worden. Kunnen alle spullen wel mee? En wat moet er allemaal aan- en afgesloten worden? En dan moet het inpakken nog beginnen....
Have & Goed Huisdiensten te Heerenveen neemt u die stress graag uit handen. Wij verzorgen de rompslomp en zorgen ervoor dat het precies zo gebeurt zoals u dat wilt. Dan kunt u straks uitgerust genieten van uw nieuwe woning!

Samenwerking met...

Have & Goed huisdiensten te Heerenveen werkt samen met meerdere thuiszorgorganisaties. Leden van de volgende organisaties ontvangen korting op het uurtarief:
  • Diensten Palet
  • Het Friese Land
  • Nynke (Noorderbreedte)
  • PluZ-magazine (de Friese Wouden)
  • Thuishotel
Tevens werken wij samen met (senioren-) makelaars en verhuisbedrijven.