Moonen BV Verhuizingen


uit Heerlen


U bevindt zich hier: »Heerlen » Moonen BV Verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VMoonen BV Verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Moonen BV Verhuizingen
Postbus 5115
6401 GC Heerlen

tel: 045-5228240

Extra informatie

Moonen BV Verhuizingen gevestigd in Heerlen regelt elke verhuizing van begin tot eind naar wens. Of het nu in Nederland is, internationaal en zelfs overzee. Velen zijn tot de conclusie gekomen dat zelf verhuizen kan leiden tot inboedelschade en soms lichamelijk letsel. Steeds meer mensen laten daarom hun verhuizing uitvoeren door Moonen BV Verhuizingen in Heerlen.
Een verhuisdag is voor de meesten van ons een vreemde dag. Voor ons een dag als zovele. Ogenschijnlijke problemen worden in een handomdraai opgelost.
Het vakmanschap van Moonen BV Verhuizingen berust voor 80% op opleiding en ervaring. Voor de rest komt het aan op de juiste uitrusting.

Daarom kiest u voor Moonen BV Verhuizingen in Heerlen, al 80 jaar vakman op het gebied van kleine en grote verhuizingen voor particuliere als zakelijke verhuizingen, voor nationaal en internationaal transport en voor ruime en zeker opslag voor uw goederen. Wij wensen u een prettig verblijf toe op onze website.

Binnenlandse Verhuizingen, zowel lokaal als interlokaal

Moonen BV Verhuizingen uit Heerlen verhuist uw huisraad naar elke plek van bestemming in Nederland. Wij zijn uiteraard bekend met alle wet- en regelgeving op verhuisgebied die er in de verschillende landen bestaan.
Voordat u gaat verhuizen komt onze aquisiteur graag vrijblijvend bij u thuis om uw verhuizing tot in de details te bespreken. U wilt immers ook weten wat u van ons kunt verwachten. Woont u in een flat op de derde verdieping of in een vrijstaand huis? Heeft de flat een lift of moet er een verhuislift komen? Pakt u alles zelf in of wilt u alles laten inpakken? Veel vragen, waar een antwoord op gegeven moet worden. Pas dan, als alles duidelijk is, maakt onze aquisiteur met u een begroting.

Uw verhuizing wordt daarna op een zo economisch en veilig mogelijke wijze vervoerd. In- en uitpakken van kleingoed en breekbare artikelen, (de)montage van meubelen en het verzorgen van zaken die met uw verhuizing te maken hebben gebeuren helemaal zoals u dat zelf wilt.
U ziet, Moonen BV Verhuizingen kan u veel werk uit handen nemen. U gaat verhuizen naar een ander land of zelfs overzee?