Hans Vos verhuizingen


uit Helmond


U bevindt zich hier: »Helmond » Hans Vos verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VHans Vos verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Hans Vos verhuizingen
Postbus 605
5700AP Helmond

tel: 06 47495000

Extra informatie

Elk soort verhuizing
Hans Vos verhuizingen uit Helmond is thuis in elk soort verhuizing. Zowel voor particulieren, van uitgebreide tot compacte inboedels, als voor bedrijven waarvan de complete inventaris of een gedeelte naar een andere locatie moet. Ook voor projectverhuizing en bijvoorbeeld een machinepark dat gefaseerd moet worden overgebracht - bent u bij ons aan het juiste adres.
U zegt het maar!

We doen niet alleen elk soort verhuizing, maar ook precies zoals u dat wenst. U wilt alleen het verhuistransport door ons laten verzorgen en zelf in- en uitpakken? Wij zorgen ervoor dat de dozen en het inpakpapier op tijd bij u staan. Of wilt u dat wij uw spullen juist wel allemaal inpakken? Het gebeurt snel en deskundig. Moeten er bepaalde meubelstukken gedemonteerd worden? Voor onze mensen is dat dagelijks werk. U heeft kostbare inboedelstukken te verhuizen, een vleugel, schilderijen of een antiek kabinetje? Wij gaan er net zo zuinig mee om als uzelf zou doen.

Opmerking

Uiteraard blijft ons verhuisgebied niet tot Nederland beperkt. Ook verhuizingen naar het buitenland en vice versa verzorgen wij graag voor u. Of gaat u nog verder weg? Ook dan zorgen wij ervoor dat uw inboedel op tijd en onbeschadigd* op uw nieuwe woonlocatie arriveert. Desgewenst regelen wij voor het héle verhuistraject van uw inboedel een persoonlijke begeleiding.
* Mocht er onverhoopt wel iets gebeuren, dan bent u daar bij ons uiteraard volledig voor verzekerd.