JnF Verhuizingen


uit Heusden


U bevindt zich hier: »Heusden » JnF Verhuizingen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.JnF Verhuizingen
Nieuwe Maasdijk 8
5256NX Heusden

tel: (0)416-76 9000

Extra informatie

Verhuizen met JnF Verhuizingen uit Heusden? Natuurlijk dat kan!!
Internationale verhuizer met 10 jaar verhuiservaring in binnen en buitenland kan JnF Verhuizingen u uitstekend van dienst zijn, van een kleine seniorenverhuizing naar een zorginstelling tot en met uw complete verhuizing wereldwijd.
Binnen europa biedt JnF Verhuizingen u gecombineerde verhuizingen naar Zwitserland, Frankrijk, Spanje en Portugal. Deze verhuis ritten worden meestal 2 keer per maand gereden. Gecombineerd verhuizen is in de meeste gevallen aanzienlijk goedkoper dan een rit voor u apart. Vaak zelfs voordeliger dan zelf een wagen huren.
De prijs...... daar hoeft u het echt niet voor te laten.
Vraag eens vrijblijvend een offerte!!
Het zal u zeker meevallen.

Overzee heeft JnF Verhuizingen te Heusden ook specialiteiten, het betreft het verhuizen naar Thailand, Canada en Noord Amerika. We hebben hier zeer goede betrouwbare contacten, we zijn dan ook in staat alles omtrent uw verhuizing tot in de puntjes te regelen. Uiteraard verzorgen we dit compleet met het opmaken van de benodigde documenten en de invoer van de huisraad in het land van bestemming.
Neemt u gerust contact met ons op.
We informeren u graag over alle mogelijkheden
Kortom JnF Verhuizingen..... als u prijs stelt op persoonlijke service.

Over ons

JnF Verhuizingen is een jong bedrijf en sinds April 2012 gevestigd in Heusden. gemeente Heusden.

Toch heeft JnF Verhuizingen meer dan 10 jaar verhuiservaring in huis, in het verleden waren het voornamelijk internationale verhuizingen naar Zuid Europa, maar ook binnen Nederland hebben we vele klanten geholpen bij hun nieuwe start.
Graag staan we dan ook voor u klaar om van uw verhuizing een succes te maken.