DGO Express B.V. verhuisbedrijf


uit Hoogeveen


U bevindt zich hier: »Hoogeveen » DGO Express B.V. verhuisbedrijf

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.DGO Express B.V. verhuisbedrijf
de Stroom 6-8/Logistiek Centrum A 28
7901 TE Hoogeveen

tel: 0528 - 227800

Extra informatie

DGO Express B.V. verhuisbedrijf uit Hoogeveen is een logistieke dienstverlener in het noorden van het land. Met ruim 80 voertuigen en 130 deskundige medewerkers zijn wij gespecialiseerd in fijnmazige 24-uurs distributie binnen Nederland, België en Luxemburg. Ons logistieke centrum is gevestigd in Hoogeveen aan de A28, waar wij de beschikking hebben over ruim 8000 m² crossdocking.
Al sinds de oprichting van het bedrijf, ruim 70 jaar geleden, heeft DGO Express B.V. verhuisbedrijf naam gemaakt als zeer dynamische en betrouwbare logistieke partner. Onze belangrijkste kracht is dat wij goed luisteren naar onze klanten en met de informatie ook daadwerkelijk het bedrijf optimaliseren, getuige onze ISO 9001 certificering.
De lijnen naar de klant zijn zo kort mogelijk. Klanten hebben hun eigen contactpersoon. Bovendien is er een speciale afdeling waar nieuwe klanten en klanten met speciale wensen terechtkomen. Hierdoor wordt extra en rechtstreeks aandacht besteed aan de vormen van vervoer die iets minder routinematig zijn.

Kortom, geen bedrijf zal bij ons tussen wal en schip belanden. Wij zijn 24 uur per dag geopend en onderweg voor u.