Van der Hoek Transporten


uit Joure


U bevindt zich hier: »Joure » Van der Hoek Transporten

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVan der Hoek Transporten
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Van der Hoek Transporten
Transportwei 14
8501 ZP Joure

tel: 0513 417676

Extra informatie

Welkom bij Van der Hoek Transporten te Joure
Wij zijn een modern en onafhankelijk transportbedrijf. De laatste jaren manifesteren we ons echter, tot ieders tevredenheid, steeds meer als verhuisbedrijf.
Ons werkterrein is geheel Europa, maar Van der Hoek Transporten te Joure is gespecialiseerd in het verhuizen van emigranten en/of bedrijven met name van en naar Scandinavië (in het bijzonder Zweden). Daarnaast transporteert Van der Hoek Transporten in Joure volumegoederen (op pallets of als losse lading) en voeren we roadshows uit. Bovendien doen we veel in boottransporten.
Verhuizen

Emigreren naar het buitenland, m.n. naar Zweden en Noorwegen is "in" en in de loop van de jaren hebben we voor veel particulieren (maar ook voor bedrijven) hun verhuizing verzorgd. De ervaring leert dat we dit veel goedkoper kunnen uitvoeren dan de "erkende" verhuizer. (We horen regelmatig opmerkingen van wel 4x goedkoper!) Wij bieden U dan ook een uitstekend alternatief. U pakt zelf Uw eigen huisraad zoveel mogelijk in (in bijvoorbeeld verhuisdozen en/of stevige bananendozen); grotere delen, zoals witgoed, meubels en kasten, gaan zo op de wagen en worden dan d.m.v. verhuisdekens ingepakt. Ook zorgt U voor wat helpende handen van b.v. familie en/of kennissen, zodat het laden vlot verloopt. Samen laden we de wagen zodanig, dat Uw spullen in goede staat weer op de andere kant gelost kunnen worden. Overigens gebeurt dit lossen in overleg met U: lossen kan aansluitend, maar ook eventueel wat later, zodat U hier en/of daar de tijd hebt om e.e.a. in gereedheid te brengen. Uw spullen blijven zolang op de auto, die bij ons de loods ingaat. Deze tijdelijke opslag kost U nagenoeg niets extra´s. Uw goederen zijn normaal volgens de CMR-voorwaarden verzekerd en u hoeft niet een extra ladingverzekering af te sluiten.
Al met al een uitstekend alternatief, omdat U Uw verhuiskosten zelf terug verdient.

Wat zijn Uw voordelen om Uw verhuizing door Van der Hoek Transporten uit te laten voeren?
 • U kunt enorm besparen op Uw verhuiskosten, omdat U zelf in- en uitpakt. Wat U zelf doet, hoeft U niet aan anderen te betalen!
 • U blijft zelf Uw eigen spullen beheren en geeft letterlijk niks uit handen;
 • U kunt tijdens het inpakken gemakkelijk Uw eigen spullen uitsorteren;
 • U kunt zelf alvast de spullen coderen, zodat U in Uw nieuwe woning gelijk weet waar welke doos naar toe moet;
 • Er komen geen vreemde mensen in Uw woning en aan Uw spullen;
 • U betaalt dan ook niet voor deze mensen: niet in de oude woning, niet in de nieuwe en ook niet voor de heen- en terugreis;
 • Door met familie en/of kennissen de verhuizing te klaren, verloopt e.e.a. emotioneel gemakkelijker. In een goeie sfeer met elkaar even aan de slag, voelt goed voor U en voor diegenen die achterblijven;
 • Hulp van buren / collega’s op Uw nieuwe locatie vergemakkelijkt de kennismaking aldaar;
 • Het contact verloopt één op één. Van begin tot eind heeft U steeds met Tjisse te maken. Alle afspraken zijn daardoor steeds wederzijds bekend en worden door niemand anders uitgevoerd;
 • U spullen worden van begin tot eind persoonlijk begeleid en zijn constant onder de aandacht.
 • U geeft zelf aan wanneer er geladen en gelost dient te worden. Wilt U een paar dagen gelegenheid hebben om nog wat werkzaamheden uit te voeren hier, of op de andere kant, dan stallen we de wagen eerst gewoon in Joure. Gaat het om langere tijd, dan bieden we de mogelijkheid om de spullen zolang bij ons in de loods op te slaan;
 • Ondanks dat we geen “erkende verhuizer” zijn, komen Uw spullen goed en veilig op de plaats van bestemming aan en wordt Uw verhuizing serieus en met zorg uitgevoerd.
 • Omdat we in wezen een normaal transportbedrijf zijn, nemen we ook weer lading mee terug. Door de jaren heen hebben we een aardig netwerk opgebouwd. Ook dit werkt weer positief door in meer dan concurerende tarieven. Sterker nog:
 • Wij garanderen U het goedkoopste tarief!