Oostland Logistics verhuizingen BV


uit Kolham


U bevindt zich hier: »Kolham » Oostland Logistics verhuizingen BV

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VOostland Logistics verhuizingen BV
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Oostland Logistics verhuizingen BV
A. Plesmanlaan 6
9615TH Kolham

tel: 0598-399820

Extra informatie

U ziet ze vast wel eens rijden in Groningen, Friesland en Drenthe, de blauw-witte verhuiswagens met witte sterren. Dat zijn de verhuizers van verhuisbedrijf Oostland Logistics BV, op weg naar weer een tevreden klant.
Ons Erkende verhuisbedrijf is gevestigd op het Rengerspark te Kolham (Groningen). Vanaf deze centrale locatie bedienen we zakelijke en particuliere klanten in Groningen, Friesland en Drenthe en uiteraard ver daarbuiten. Onze missie is Zorgeloos Verhuizen, dit laten wij onze opdrachtgevers graag beleven.
Verhuisbedrijf Oostland Logistics BV, is een verhuisbedrijf dat haar oorsprong kent in (Oost) Groningen. In 1928 is het verhuisbedrijf opgericht. Inmiddels bestaan wij ruim 80 jaar en zijn uitgegroeid tot 1 van de grootste verhuisbedrijven in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

In 2004 zijn wij zelf verhuisd naar een hypermodern pand aan de Albert Plesmanlaan 6 te Kolham (Groningen). Vanuit dit pand bieden wij alle denkbare opslagfaciliteiten voor zakelijk en particuliere opdrachtgevers in de regio Groningen, Friesland en Drenthe.

Specialiteit

Verhuisbedrijf Binnenland, buitenland Particulier Zakelijk Zorgverhuizing Kantoorverhuizing Projectverhuizing Schoolverhuizing Bibliotheekverhuizing Opslag