Verhuisbedrijven UTS Wiersma


uit Leeuwarden


U bevindt zich hier: »Leeuwarden » Verhuisbedrijven UTS Wiersma

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijven UTS Wiersma
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Verhuisbedrijven UTS Wiersma
Ceresweg 48
8938BG Leeuwarden

tel: 058-7113599

Extra informatie

Meer dan 75 jaar Friese vindingrijkheid:
In Driesum werd in 1935 door Sjoerd Wiersma een vrachtautodienst opgezet die de basis heeft gevormd voor het huidige Verhuisbedrijven UTS Wiersma. In de afgelopen 75 jaar is onze innovatieve en betrouwbare organisatie uitgegroeid tot een professioneel verhuisbedrijf dat zowel de particuliere als zakelijke markt bedient met unieke logistieke en facilitaire diensten.
Net sizze, mar dwaan:

In een vast team van ongeveer 20 man, zetten onze ervaren allround verhuizers zich in om úw verhuizing tot de ónze te maken. Als geen ander beseffen wij de impact van een verhuizing op uw gezin of op uw organisatie. Door een goede voorbereiding en onze professionele aanpak, zorgen wij ervoor dat uw primaire proces geen hinder ondervindt van de verhuizing. Dat wij nét dat stapje verder gaan voor onze klanten, komt door onze echte Friese mentaliteit en uit zich in onze lijfspreuk net sizze, mar dwaan.
Unieke Totaal Service:

Met ons brede dienstenpakket kunnen wij elke klant ontzorgen van begin tot eind, een echt Unieke Totaal Service. Van het maken van de indelingstekeningen en draaiboeken tot het leveren van een turnkey opgeleverd gebouw inclusief stoffering, meubilair en ICT, geen project is ons te groot. Omdat wij van begin tot eind meedenken met u, kunnen wij zaken al signaleren voordat ze een probleem vormen. Verhuisbedrijven UTS Wiersma uit Leeuwarden is de specialist in het verhuizen van bedrijven, (zorg)instellingen, bibliotheken, laboratoria en musea.
Opslag en archief:

Verhuisbedrijven UTS Wiersma uit Leeuwarden beschikt over een zeer moderne opslaglocatie voor inboedel en archieven. Van Multifunctionele Archief- en Magazijnruimtes tot archiefcapaciteit, UTS Wiersma is ook uw partner op het gebied van geconditioneerde en beveiligde opslag in ruimtes die naar uw wens gecreëerd worden.