Verhuisbedrijf Jan van Duuren


uit Leiden


U bevindt zich hier: »Leiden » Verhuisbedrijf Jan van Duuren

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Jan van Duuren
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Verhuisbedrijf Jan van Duuren
Admiraal Banckertweg 6
2315SR Leiden

tel: 071-5225999

Extra informatie

Verhuisbedrijf Jan van Duuren te Leiden
Verhuizen is meer dan inpakken en wegwezen.
Veel meer zelfs, want alleen al het inpakken van uw bezittingen vergt de nodige aandacht en tijd. Verhuisbedrijf Jan van Duuren uit Leiden levert u iedere gewenste hoeveelheid verhuisdozen en geeft u praktisch advies over efficiënt en verstandig inpakken. Toch kunt u besluiten het inpakken aan onze specialisten over te laten.
Zij doen dit graag voor u. Voor advies en begeleiding tot aan het feitelijke transport van uw verhuizing kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag! Als u met ontspannen glimlach aan uw verhuizing terugdenkt, hebben wij ons werk goed gedaan. De verhuizers van Verhuisbedrijf Jan van Duuren uit Leiden hebben in de loop der jaren een vaste werkwijze ontwikkeld. Een werkwijze waar u volop van profiteert!

Onze aanpak is erop gebaseerd u en uw goederen onze volle aandacht te geven. Opdat ook de details ons niet ontgaan. Zodat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Meer aandacht, meer tijd, meer service.

Onze diensten
Jan van Duuren verhuizingen

Verhuizingen
Verhuizen is meer dan inpakken en wegwezen. Veel meer zelfs, want alleen al het inpakken van uw bezittingen vergt de nodige aandacht en tijd. Jan van Duuren & Zn BV levert u iedere gewenste hoeveelheid verhuisdozen en geeft u praktisch advies over efficiënt en verstandig inpakken. Toch kunt u besluiten het inpakken aan onze specialisten over te laten.

Zij doen dit graag voor u. Voor advies en begeleiding tot aan het feitelijke transport van uw verhuizing kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag! Als u met ontspannen glimlach aan uw verhuizing terugdenkt, hebben wij ons werk goed gedaan. De verhuizers van Jan van Duuren & Zn BV hebben in de loop der jaren een vaste werkwijze ontwikkeld. Een werkwijze waar u volop van profiteert!
Onze aanpak is erop gebaseerd u en uw goederen onze volle aandacht te geven. Opdat ook de details ons niet ontgaan. Zodat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Meer aandacht, meer tijd, meer service.
.

Jan van Duuren bedrifjsverhuizingen
Bedrijfsverhuizingen

De verhuizing van een kantoor of bedrijf is altijd een lastige zaak. Als ondernemer wilt u uw zaak het liefst zo lang mogelijk laten doordraaien, want tijd is geld. De onderbreking van uw bedrijfsactiviteiten wilt u bij voorkeur zo kort mogelijk houden. Jan van Duuren & Zn in BV Leiden begrijpt dit. Daarom staan wij u graag met raad en daad terzijde bij de verhuizing van uw bedrijf. Met passend materiaal bijvoorbeeld. Zo beschikken wij over ‘rijdende boekkasten’ waarin u uw administratie, archief of andere papieren overzichtelijk kunt opbergen. In uw oude bedrijfspand blijven deze kasten tot het laatste moment toegankelijk. In de nieuwe behuizing worden ze direct weer bedrijfsklaar gemaakt.
Op deze manier wordt uw bedrijfsvoering slechts onderbroken op het moment van verhuizen zelf; daarna kunnen u en uw medewerkers direct weer aan de slag.

Iedere bedrijfsverhuizing vraagt om een specifieke aanpak. Vanzelfsprekend levert Jan van Duuren & Zn BV passend materiaal voor ieder type onderneming. Daarnaast helpen wij u graag met een goede organisatie en een strakke planning van uw bedrijfsverhuizing. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs.
Wij komen graag bij u langs voor advies op maat.
.

Jan van Duuren bedrifjsverhuizingen
Transport

Jan van Duuren & Zn BV in Leiden Is gespecialiseerd in het transport van piano’s en vleugels. Het transport van deze gevoelige instrumenten vraagt om deskundigheid in zowel materiaal als mankracht. Bij ons is deze deskundigheid in ruime mate aanwezig. Wij hebben hierin een naam hoog te houden.
Niet voor niets verzorgt Jan van Duuren & Zn BV sinds jaar en dag het vervoer van nieuw te leveren piano’s en vleugels van de bekende Leidse pianohandelaren. Voor het eveneens in Leiden gevestigde Barthen Keuken Design Center regelen wij het vervoer en de opslag van luxe keukens. Ook het vervoer van computers en hoogwaardige (semi) medische apparatuur is bij ons in bekwame handen. Onze brede ervaring in dit gespecialiseerde transport is buitengewoon waardevol. Vanzelfsprekend maken wij voor zulke bijzondere vrachten optimaal gebruik van onze transportmiddelen, zoals onze luchtgeveerde vrachtwagens.
.

Jan van Duuren bedrifjsverhuizingen
Opslag

Bij Jan van Duuren & Zn BV kunt u ook uw inboedel, of delen daarvan, in opslag geven. Uw bezittingen worden door ons zorgvuldig bewaard, voor zolang als u dat wenst. In onze moderne beveiligde opslagloodsen bewaren wij alle goederen in gesloten houten containers, gegarandeerd droog en op juiste temperatuur.
.
Jan van Duuren bedrifjsverhuizingen

Internationaal
Het verpakken van goederen die met zeevracht worden vervoerd, vraagt om een speciale behandeling. Daarom is het raadzaam om bij een verhuizing overzee de deskundige verpakkers van Jan van Duuren & Zn BV in te schakelen. Wij hebben grote ervaring met het verpakken van overzeese zendingen, en zelfs met het laden van personenauto’s in containers.

Door ons internationale netwerk van agenten kunnen wij uw kleine of grote zendingen waar ook ter wereld bezorgen. Verder kunnen wij u uitgebreid informeren over verzekeringen, douaneafhandelingen en andere vereisten die met internationaal transport gemoeid zijn.
Goed verpakt, goed geregeld!

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Internationale verhuizingen
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Transport piano's
  • Transport vleugels
  • Inboedelopslag
  • Vervoer
  • Medische apparatuur