Verhuisbedrijven Nobbe


uit Meppel


U bevindt zich hier: »Meppel » Verhuisbedrijven Nobbe

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijven Nobbe
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Verhuisbedrijven Nobbe
Olde Staphorst 2-4-6
7944 HW Meppel

tel: 0522-259866

Extra informatie

Verhuisbedrijven Nobbe
Verhuisbedrijven Nobbe uit Meppel doet verhuizingen in binnen- en buitenland, voor zowel particulieren als bedrijven en zorginstellingen.Nobbe Erkende Verhuizers is opgericht in 1933 in Winschoten door Jan Nobbe, en in 1987 is Hendrik Nobbe begonnen in Meppel met de zelfstandige vestiging. Wij voeren verhuizingen in binnen- en buitenland, voor zowel particulieren als bedrijven en zorginstellingen. We beschikken over grote opslagloodsen voor zowel inboedels, kantoormeubelen als archieven.
Op onze website vindt u meer informatie over o.a. verhuizingen, (self-store) opslagplaatsen en desgewenst kunt u een offerte aanvragen met het invulformulier, of ons gewoon even bellen voor een afspraak dan komen wij bij u thuis of op kantoor om de situatie op te nemen. U krijgt dan geheel vrijblijvend een offerte voor uw verhuizing inclusief een verhuisplan. Natuurlijk bent u welkom om een kijkje te nemen bij onze opslagloodsen.