Verhuisbedrijven Moorlag


uit Middelstum


U bevindt zich hier: »Middelstum » Verhuisbedrijven Moorlag

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijven Moorlag
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy
Verhuisbedrijven Moorlag
Menthedaweg 14
9991BD Middelstum

tel: 0595-551733

Extra informatie

Verhuisbedrijven Moorlag in Middelstum
Verhuisbedrijven Moorlag uit Middelstum is een bekend verhuisbedrijf met al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van vele soorten verhuizingen. Persoonlijke aandacht, gediplomeerd personeel en een uitstekende begeleiding zijn onze kenmerken. Zo kunt u er op vertrouwen dat uw verhuizing gegarandeerd goed verloopt.

Verhuisbedrijven Moorlag uit Middelstum heeft verschillende vestigingen in de provincie Groningen. Het hoofdkantoor van het familiebedrijf is gevestigd in Middelstum. Vanuit Middelstum bestrijkt Moorlag niet alleen Nederland met verhuizingen. Ook verzorgen wij buitenlandse verhuizingen, continentaal en intercontinentaal.
Kortom, wij zijn een persoonlijk verhuisbedrijf met een werelds karakter. Wij verhuizen uw inboedel zorgvuldig van A naar B. Uw spullen behandelen wij alsof het onze eigen spullen zijn. Wij kunnen dan ook zeggen: Wij zijn verhuizers met hart voor ons vak!

Verhuizen doe je niet zo maar even. Een goede doordachte logistieke en planmatige aanpak is de helft van het werk. En dat is ons vak.
Afhankelijk van uw wensen kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld de niet-breekbare goederen zelf in en uit te pakken. Grote meubelstukken zoals bedden en kasten, kunnen wij voor u demonteren en weer monteren. Uiteraard kunt u ook voor gemak kiezen door alles volledig uit handen te geven. Wij pakken alles zorgvuldig in met goede verpakkingsmaterialen, vervoeren naar de plek van bestemming en pakken alles weer uit tot het terugzetten in de kast waar het thuishoort.

Specialiteit
  • Internaionale verhuizingen
  • Overzee verhuizingen
  • Inboedelopslag
  • Speciaal vervoer
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Opslag en Beheer
  • Klussen service
  • Verhuiswinkel