Nico vd Wiel Transporten


uit Mierlo


U bevindt zich hier: »Mierlo » Nico vd Wiel Transporten

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VNico vd Wiel Transporten
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Nico vd Wiel Transporten
Burg van Lokvenstraat 112
5731LR Mierlo

tel: 0492-661890

Extra informatie

Wij heten u van harte welkom namens alle medewerkers. Fijn dat u ons bezoekt, hier kunt u al uw informatie vinden die u van ons wilt weten.
Nico vd Wiel Transporten te Mierlo is gespecialiseerd in de transport van hangende kleding, pallets en particuliere verhuizingen.
Wij zijn 24/7 bereikbaar om al uw transport problemen op te lossen, met onze zeer gemotiveerde medewerkers die voor u klaar staan. Zij zijn u zo goed en zo snel mogelijk van dienst.

Wilt u meer informatie over wie we zijn en wat we doen, bel 06-51340855 of vul ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wij voeren transporten uit door heel West-Europa. Met al 25 jaar ervaring zijn wij toonaangevend op het gebied van transport.

Wij transporteren van 8 tot 38 europallets,met een inhoud tot 100m3.