VerhuisMe verhuizingen


uit Monnickendam


U bevindt zich hier: »Monnickendam » VerhuisMe verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisMe verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
VerhuisMe verhuizingen
Noordeinde 94
1141AR Monnickendam

tel: (0)624242708

Extra informatie

VerhuisMe verhuizingen gevestigd in Monnickendam
VerhuisMe is een organisatie die gespecialiseerd is in Verhuizingen, Transport & Ladderliftverhuur. En is gevestigd in de regio Noord-Holland (Monnickendam).
Werkzaamheden
VerhuisMe verhuizingen in Monnickendam houd zich bezig met particuliere verhuizingen, transport van diversen goederen en het assisteren bij verhuizingen met een ladderlift tot 33 meter hoog.
Mogelijkheden

Heeft u bijvoorbeeld alleen een ladderlift nodig, of wilt u alleen een chauffeur met een vrachtauto die u assisteerd bij de verhuizing, misschien wilt u zelf wel alles doen en heeft u alleen materiëel nodig.

Ook voor de totale verzorging van u verhuizing of transport bent u bij VerhuisMe verhuizingen in Monnickendam aan het juiste adres. Wij beschikken over alle materialen en kennis die nodig zijn om uw verhuizing of transport zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen.
De Verhuizing

Verhuizingen zijn vaak ingrijpende zaken. Voor velen is het een emotionele, stressvolle en kostbare periode. Er moet immers altijd nog veel geregeld worden voor het oude en nieuwe huis, en wellicht woonde u er al een zeer lange tijd en gaat het allemaal erg snel.
Wij nemen het graag van u uit handen.

De Middelen
VerhuisMe verhuizingen in Monnickendam beschikt over een verhuiswagen van 45 m3 en eventueel nog een aanhanger van 15 m3 om u van dienst te zijn met uw verhuizing. Wij hebben alle geschikte materialen en personeel in huis om u inboedel proffessioneel en vakkundig in te pakken en te verhuizen. Ook indien u op een etage woont is dat voor ons geen probleem. Wij beschikken over een ladderlift tot 33 meter hoog.

De Diensten
Onze diensten kunnen per uur worden afgenomen. Het is belangrijk dat u van te voren een indicatie kunt geven hoeveel uur u van onze diensten gebruik wilt maken.