Minimaxi Verhuisbedrijf


uit Nieuwerkerk ad ijssel


U bevindt zich hier: »Nieuwerkerk ad ijssel » Minimaxi Verhuisbedrijf

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VMinimaxi Verhuisbedrijf
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Minimaxi Verhuisbedrijf
Derde tochtweg 9d
2913 LM Nieuwerkerk ad ijssel

tel: 0180-325541

Extra informatie

Erkend verhuizer
Minimaxi Verhuisbedrijf uit Nieuwerkerk ad ijssel is een relatief jong bedrijf. Toch zijn wij al in het bezit van het garantiecertificaat Erkende Verhuizer. Dit houdt in dat wij altijd voldoen aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers.
Deze eisen zijn vastgelegd in een erkenningreglement. Wij worden regelmatig getoetst op kwaliteit, milieu en veiligheid. Voor u betekent dit dat u kiest voor gegarandeerde kwaliteit en zekerheid.

Heeft u ondanks alle zorgvuldigheid waar de Erkende Verhuizer voor staat toch een klacht over de uitvoering van uw verhuizing, dan kunt u de klacht voorleggen aan de onafhankelijke Geschillencommissie Verhuizen. De Organisatie voor Erkende Verhuizers staat garant voor het nakomen van de uitspraak.
Toch is het onwaarschijnlijk dat u klachten heeft. Onze klanten zijn juist altijd zeer tevreden omdat wij elke verhuizing volledig op maat uitvoeren. Wij kunnen u ondersteunen in het nagaan of uw inboedel al dan niet volledig is verzekerd bij verhuizingen, dit is namelijk niet altijd het geval. Daarom krijgt u bij de Erkende Verhuizer automatisch een Transport Verzekering.

Minimaxi Verhuisbedrijf uit Nieuwerkerk ad ijssel ondersteunt u graag bij Nationale of Internationale verhuizingen. Wij hebben een uitgebreide ervaring opgebouwd met particuliere verhuizingen en de verhuizingen van scholen en bedrijven.