Hatro verhuizingen BV


uit Ochten


U bevindt zich hier: »Ochten » Hatro verhuizingen BV

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VHatro verhuizingen BV
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Hatro verhuizingen BV
Bonegraafseweg 5
4051CG Ochten

tel: 0344-643300

Extra informatie

Hatro verhuizingen BV uit Ochten
Verhuizen voor u een last voor ons een lust!

Een verhuizing is veel meer dan goederenvervoer van 'A naar B'. De waarde in geld van een inboedel is vaak groot, maar de emotionele waarde is meestal onbetaalbaar. Verhuizen is daarom een kwestie van vertrouwen en van veel deskundigheid en vakmanschap.
Vakmanschap!
Vakkundig verhuizen is HATRO op het lijf geschreven. Hatro verhuizingen BV uit Ochten is in staat de grootste klussen te klaren, maar besteedt ook aan de kleinste verhuizing alle zorg. Ook specialistische klussen zijn bij ons in vertrouwde handen. Denk aan kantoor-, project-, en fabrieksverhuizingen. Maar ook de verhuizing van vleugels, piano's, kluizen, computers en kopieerapparaten vergt natuurlijk speciale zorg en aanpak.

Hatro verhuizingen BV uit Ochten heeft op al deze gebieden kennis en ervaring.
Opslag
Als u gedurende langere of kortere tijd uw bezittingen wilt opslaan, kunt u terecht bij HATRO. Het kan gaan om meubels maar ook om bedrijfsinventarissen. Als u de ruimte niet heeft, geeft ons bedrijf u die ruimte. We beseffen heel goed dat aan de opslag hoge eisen moeten worden gesteld. Daarom worden uw bezittingen vakkundig en met zorg bewaard.