Kraak Verhuizingen BV


uit Oldemarkt


U bevindt zich hier: »Oldemarkt » Kraak Verhuizingen BV

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VKraak Verhuizingen BV
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Kraak Verhuizingen BV
Weerdijk 8/B
8375AX Oldemarkt

tel: 0561-451450

Extra informatie

Kraak Verhuizingen BV in Oldemarkt
Voor de meeste mensen is verhuizen een bijzondere gebeurtenis!

Voor Kraak Verhuizingen BV in Oldemarkt is het echter dagelijks werk. Na uw aanvraag voor een verhuizing komen wij geheel vrijblijvend en kosteloos bij u op bezoek om de zaak in te schatten en om alles door te nemen, zo ook uw persoonlijke wensen.
Wilt u alles door onze mensen laten doen, dan is dat mogelijk. Inpakken van bijv. uw kristal, kunstvoorwerpen etc. of het demonteren en monteren van uw meubilair kunt u gerust aan ons overlaten. Hangkleding en schilderijen worden in speciale kunststofboxen vervoerd en matrassen worden in speciale hoezen verpakt.

Wilt u zelf alles inpakken, dan krijgt u ruim van tevoren speciale verhuisdozen geleverd inclusief etiketten en verpakkingsmateriaal. Deze dozen worden later op uw nieuwe adres weer afgehaald.
Kraak Verhuizingen BV in Oldemarkt zijn verhuizers en we werken met uiterst modern materiaal met alle moderne toepassingen, zoals bijvoorbeeld een laadlift aan de verhuiswagen, navigatiesysteem voor heel europa, inbraak-/diefstalbeveiliging en een verhuislift aan boord, welke wij kunnen gebruiken bij een verhuizing van bijvoorbeeld een appartement (max. 22 meter hoogte).

Een persoonlijke benadering, vakkennis, kwaliteit en betrouwbaarheid zorgen voor een optimale dienstverlening. Dit is de reden dat vele particulieren, grote bedrijven en instanties de verhuizing laten verzorgen door Kraak Verhuizingen.
De Interne Dienst van de Tweede Kamer der Staten-Generaal te Den Haag is een van onze belangrijkste vaste opdrachtgevers.