Transportcentrale Rotterdam


uit Papendrecht


U bevindt zich hier: »Papendrecht » Transportcentrale Rotterdam

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VTransportcentrale Rotterdam
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy
Transportcentrale Rotterdam
De Biezen 30 - 31
3355 ES Papendrecht

tel: (0)884112200

Extra informatie

Transportcentrale Rotterdam B.V. staat voor service, kwaliteit, snelheid en duurzaamheid.
Onze jarenlange ervaring en 24uur service maken deze ambitie mogelijk.
Transportcentrale Rotterdam is opgericht in 1920 als fourage- en hooihandel met twee schepen en een loods. Later kwamen hier de eerste vrachtwagens bij voor het transport van hooi. Begin jaren ‘70 werden deze hooitransporten uitgebreid met het transport van glas en zinkanodes.

Inmiddels is Transportcentrale Rotterdam in handen van de 4e generatie Dekker en uitgegroeid tot een modern nationaal en internationaal transport- en expeditiebedrijf.
Transportcentrale Rotterdam is gespecialiseerd in:
  • Expeditie
  • Conventioneel vrachttransport
  • Containervervoer
  • Jolodatransport
  • Douaneformaliteiten
Kortom: Transportcentrale Rotterdam kan het totale traject van uw goederen begeleiden, vanaf binnenkomst in de haven tot aan het afleveren op de eindbestemming.
Transportcentrale Rotterdam is de onmisbare schakel en intermediair in de logistieke keten tussen internationale rederijen, expediteurs en zowel grote als kleine transportbedrijven. Wij vervoeren hoofdzakelijk in de Benelux, Duitsland en Frankrijk, maar ook Zwitserland en Oostenrijk zijn geen uitzonderingen. Door onze jarenlange ervaring zijn alle regels en wetten omtrent vervoer bekend.

In 2008 heeft Transportcentrale Rotterdam een tweede vestiging geopend in Kapellebrug onder de naam Transportcentrale Zeeland B.V.