Verhuisbedrijf Pim Jansen


uit Renkum


U bevindt zich hier: »Renkum » Verhuisbedrijf Pim Jansen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy
Verhuisbedrijf Pim Jansen
Joan Beukerweg 26
6871GC Renkum

tel: 0317-314314

Extra informatie

Verhuisbedrijf Pim Jansen uit Renkum heeft vakbekwame, beschaafde medewerkers, die respect hebben voor de wensen van de klant. Wij kennen de gevoeligheden rond een verhuizing. Gaat u naar een woon- of zorgcentrum? Wij verhuizen door heel het land en zijn goed bekend in de wijde omtrek van de gemeenten Arnhem, Renkum, Ede, Wageningen en Nijmegen. Wij kunnen u daardoor desgewenst adequaat adviseren.
Verhuizingen
U woont al jaren in uw vertrouwde buurt. U wilt het liefst blijven wonen in uw huidige woning… Maar u wordt een dagje ouder. U heeft behoefte aan verzorging of ondersteuning. Daarom is verhuizen noodzakelijk. Een verhuizing naar een woonvorm waar die hulp te vinden is. Denk daarbij aan een (in of externe) kamerverhuizing of transport naar verzorgingshuis, verpleeghuis, wooncentrum of zorgcentrum.

Kortom, u gaat verhuizen. Dozen inpakken. Hectiek. Hoe gaat u daarmee om? Wie helpt u bij uw verhuizing? Uw familie is druk, druk, druk. En uw vrienden? Die willen wel, maar zijn helaas slecht ter been.
Herkent u zich hierin? Denk dan eens aan ons. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met het verhuizen voor ouderen. Wij helpen u graag. Precies volgens uw wensen. Wij bieden tevens een vertrouwde helpende hand bij de praktische afwikkeling bij overlijden.

Wij verhuizen anders: bejegening met respect
Ons verhuisbedrijf heeft vakbekwame, beschaafde medewerkers, die respect hebben voor de wensen van de klant. Wij kennen de gevoeligheden rond een verhuizing. Gaat u naar een woon- of zorgcentrum? Wij verhuizen door heel het land en zijn goed bekend in de wijde omtrek van de gemeenten Arnhem, Renkum, Ede, Wageningen en Nijmegen. Wij kunnen u daardoor desgewenst adequaat adviseren.

Onze werkwijze
Persoonlijke benadering
U bepaalt hoe u het hebben wilt. In een voorgesprek nemen we uw wensen door. Wij vinden het fijn als u er de hele tijd bij bent, zodat u precies kunt aangeven hoe u de spullen geplaatst wilt hebben.

U bent de dag van uw verhuizing de enige klant. Al onze tijd is voor u en wij houden de sfeer graag ontspannen. Ook doen we graag bijkomende klusjes, zoals het monteren van meubels. We gaan pas weg als u tevreden bent.
Uw oude woning leveren we desgewenst verder leeg en inspectieklaar op, waarbij we ernaar streven om voor veel van de achtergebleven spullen weer een passende bestemming te vinden. Wij hebben een breed netwerk van maatschappelijke en kerkelijke instanties om deze spullen een tweede leven te geven. De overgebleven huisraad die onbruikbaar is, gaat naar de plaatselijke millieustraat.

Specialiteit
  • Uitpakken van alle door de verhuizers ingepakte goederen
  • Monteren en plaatsen van bedden en kasten
  • Aansluiten van huishoudelijke apparatuur en installaties
  • Hulp bij het inrichten
  • Hulp bij het leeg en schoon opleveren van het oude woonadres --Distributie van overtolling meubilair naar elders
  • Vloerbedekking verwijderen (mits niet verlijmd)
  • Afval afvoeren
  • Muren spijkervrij maken en gaten dichten
  • Bezemschoon en inspectieklaar opleveren