KMT verhuizingen BV


uit Ridderkerk


U bevindt zich hier: »Ridderkerk » KMT verhuizingen BV

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VKMT verhuizingen BV
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy
KMT verhuizingen BV
Postbus 40
2980 AA Ridderkerk

tel: 0180-396364

Extra informatie

KMT verhuizingen BV | Montage | Transport
KMT verhuizingen BV is opgericht in 2001 en gevestigd in Ridderkerk, juist onder de rook van Rotterdam. Ons team van projectmanager, chauffeurs, voormannen en verhuizers staat garant voor deskundige, creatieve, ja zelfs grensoverschrijdende oplossingen op het gebied van nationale en internationale verhuizingen, montage en transport.
De VCA-gecertificeerde medewerkers verzorgen jaarlijks honderden grote en kleine projecten en verhuizingen voor klanten in verschillende branches. Tijdens deze werkzaamheden zijn zij altijd voor u herkenbaar door hun herkenbare, professionele bedrijfskleding. Daar komt nog bij dat al onze medewerkers in het bezit zijn van een VOG-verklaring.

Uw opdracht werken wij vervolgens tot in de puntjes uit volgens de afgesproken details. KMT verhuizingen BV verzorgt uw opdracht van de voorbereidingen en het voorwerk tot de definitie verhuizing en de uiteindelijke oplevering hiervan. Wij leveren 'all inclusive'!
U bent slechts 1 telefoontje verwijdert van ons vakmanschap!

Specialiteit

Met onze VCA-gecertificeerde vakmensen leveren wij vakwerk waarbij de wensen van de klant centraal staat. Wij leveren de volgende diensten:
  • Verhuizingen
  • (overzese)verpakkingen en opslag
  • Verhuismanagement
  • Handymandiensten
  • Montagewerkzaamheden
  • Transport
Verhuizingen: Of u als particulier, school, instelling of bedrijf ons nodig heeft maakt bij ons qua service geen verschil. We verhuizen u graag en goed.
Verhuismanagement: Voor gecompliceerde verhuizingen leveren wij u een verhuismanager die van aanpakken weet en u de zorgen uit handen neemt. Wij zorgen voor een projectplan, verhuisdraaiboek, het stickerplan, afvoer oude inventaris, indien nodig leveren wij uw oude pand bezemschoon op.

KMT verhuizingen BV ziet erop toe dat uw project op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Hiertoe stellen wij in nauwe samenwerking met B-On-the-Move (www.B-On-The-Move.nl) een projectplan op, waarin alle richtlijnen met betrekking tot de opdracht zijn opgenomen.
Wij nemen uw zorg uit handen.