Brinks Transport Rijssen BV


uit Rijssen


U bevindt zich hier: »Rijssen » Brinks Transport Rijssen BV

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VBrinks Transport Rijssen BV
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Brinks Transport Rijssen BV
Butaanstraat 12
7463PG Rijssen

tel: 0548-538698

Extra informatie

Brinks Transport Rijssen B.V. is een logistiek dienstverlener, die thuis is in alle segmenten van de logistieke markt. Brinks zorgt ervoor dat uw goederen op de juiste tijd, op de juiste plaats, op de beste manier en tegen een redelijke prijs worden afgeleverd. Maar Brinks is meer dan alleen een transportbedrijf.
Brinks Transport Rijssen B.V. levert logistieke totaal-oplossingen op maat. U als klant bepaalt hoe ver onze dienstverlening precies moet gaan. Door ons uitgebreide dienstenpakket kunnen we voor elke situatie de beste oplossing realiseren.
De organisatie van Brinks Transport Rijssen B.V. bestaat uit drie diensten, die elkaar aanvullen en versterken.

Transport & distributie
Brinks Transport en distributie vervoer en distribueert diverse ladingen; van keukens tot badkamers en van meubilair tot horeca-interieurs. Wij vervoeren ook complete ladingen, zoals palletladingen en allerhande stuk- en zakgoed.

Warehousing
Brinks Warehousing slaat uw voorraden voor korte of langere tijd op, zodat u uw voorraadkosten tot een minimum kunt beperken. Bent u een ondernemer zonder magazijn? Geen probleem, wij verzorgen uw opslag en voorraadbeheer, inclusief het samenstellen en afleveren van de bestellingen van uw opdrachtgevers.

Verhuizingen & inboedelopslag
Brinks Verhuizingen & Inboedelopslag verzorgt nationale en internationale verhuizingen van zowel bedrijven als particulieren, over land en over zee. U kunt uw inventaris en inboedel dan laten opslaan in een geventileerde container van Brinks, zo lang als dat nodig is. Deze containers worden opgeslagen in een verwarmde en beveiligde ruimte.

Geschiedenis
Brinks Transport is ontstaan uit de firma Sanderman. Dit bedrijf is omstreeks 1862 opgericht door de over-overgrootvader van de huidige directeur J.H. Brinks. Het familie bedrijf is door de eeuw heen, steeds overgegaan van vader op zoon.

Vroeger had Sanderman bodediensten met paard en wagen op Deventer en Almelo. Ook werden er goederen die in Rijssen per spoor binnenkwamen gedistribueerd naar winkels en fabrieken in Rijssen en omgeving.
Sanderman is later verdeeld onder twee broers, namelijk zoon Evert Jan kreeg de bodedienst op Almelo en zoon Mannes de bodedienst op Deventer. Uit zoon Mannes Sanderman is het huidige Brinks Transport ontstaan.