Kees Bakker Transport- en Verhuisbedrijf


uit Schoorl


U bevindt zich hier: »Schoorl » Kees Bakker Transport- en Verhuisbedrijf

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.Kees Bakker Transport- en Verhuisbedrijf
Heereweg 74
1871EK Schoorl

tel: 072-5091278

Extra informatie

Wie zijn wij
Wij zijn een Transport en Verhuisbedrijf gevestigd in het hartje van Schoorl.
Ons doel is om u op een zo professioneel mogelijk maar toch vooral persoonlijke manier van dienst te zijn.
Historie

Zoals ieder Familiebedrijf zijn ook wij zeer klein begonnen. In 1898 werd het bedrijf opgericht door Jan Bakker.
Er werd een bodedienst tussen Schoorl - Bergen en Alkmaar opgezet. Deze bodedienst vervoerde allerlei soorten groenten met een paardenkar.
In 1977 is het bedrijf overgenomen door (kleinzoon) Kees Bakker. De activiteiten van het bedrijf waren ondertussen uitgebreid tot het rijden voor diverse pakketdiensen, hiervoor werden verschillende kleine vrachtwagens aangeschaft.

Tegenwoordig
Het bedrijf wordt momenteel gerund door (jongste zoon van Kees Bakker) Fred. Het aantal activiteiten is ondertussen ook flink gegroeid onze diensten bestaan momenteel uit: pakketten rijden en levensmiddelen distributie tot verhuizingen en opslag van inboedels.

Op dit moment voeren wij transport voor verschillende grote opdrachtgevers. Het wagenpark bestaat uit 7 verschillende motorvoertuigen en een aanhangwagen. Deze kunnen voor alle voorkomende werkzaamheden worden ingezet.
Zo beschikken wij ook over een speciale verhuiswagen waarvan de zijkant in zijn geheel geopend kan worden en natuurlijk een verhuislift.
Kees Bakker Transport en Verhuisbedrijf hoopt ook u van dienst te kunnen zijn !

Specialiteit
  • Transportbedrijf
  • Verhuisbedrijf
  • Pakketvervoer
  • Opslag inboedels
  • Distributie levensmiddelen
  • Verhuislift verhuur
  • Palletvervoer, stukgoed in-, uitpakken inboedel
  • (de)montage meubilair