Martin Slangen Int. Meubellogistiek B.V.


uit Simpelveld


U bevindt zich hier: »Simpelveld » Martin Slangen Int. Meubellogistiek B.V.

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VMartin Slangen Int. Meubellogistiek B.V.
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Martin Slangen Int. Meubellogistiek B.V.
Bocholtzerweg 12
6369 TG Simpelveld

tel: (0)45 - 5442759

Extra informatie

Martin Slangen Int. Meubellogistiek B.V. uit Simpelveld: ook uw vanzelfsprekende partner voor verhuizingen
Onze internationale exepertise in meubellogistiek én onze fysieke distributie- en opslagfaciliteiten maken ons tot een vanzelfsprekende partner voor particuliere en projectverhuizingen.
Projectverhuizingen

verhuizingen voor particulier of bedrijfBedrijven die verhuizen naar een nieuwe locatie of interne verhuizingen van bijvoorbeeld een afdeling of een archief, vinden in onze afdeling Verhuizingen een deskundige, zorgzame partner. U profiteert van onze grote kennis en onze professionele aanpak.
Elke verhuizing bereiden we tot in detail voor. U en uw medewerkers worden gedurende het hele traject optimaal begeleid, ongeacht of het nu gaat om voorraadmagazijnen, archieven, afdelingen of het hele bedrijf.

Wij hebben de mensen, de middelen en de ervaring om ook gecompliceerde en veelomvattende projectverhuizingen soepel en probleemloos te laten verlopen. Dankzij een strakke planning gaat er zo min mogelijk kostbare werktijd van uw medewerekers verloren.
Tevoren maken we goede afspraken en voorzien wij uw medewerkers van uitgebreide verhuis- en inpakinstructies. Niets laten we aan het toeval over en u komt dan ook nooit voor verrassingen te staan.

verhuizing met liftParticuliere verhuizingen
Ook particuliere verhuizingen zijn bij ons in goede handen. U kiest voor het gemak van een profesionele partner die u alle zorgen uit handen neemt. Na een zorgvuldige inschatting van aard en omvang van de te verhuizen boedel, ontvangt u een gespecificeerde offerte.

Na akkoord stellen we in goed overleg een betrouwbare planning op en wordt de verhuizing professioneel, snel en probleemloos afgehandeld. Desgewenst inclusief inpakken, monteren en demonteren van uw inboedel.
Ook tijdelijke boedelopslag

Ook beschikken wij over ruime mogelijkheden voor tijdelijke opslag van inboedels in geconditioneerde en goed beveiligde ruimtes. U kunt uw inboedel hier voor kortere of langere periode onderbrengen tegen zeer aantrekkelijke tarieven.