Flex Verhuizingen


uit Veendam


U bevindt zich hier: »Veendam » Flex Verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VFlex Verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Flex Verhuizingen
Beneden Oosterdiep 162
9645LJ Veendam

tel: 0598-630148

Extra informatie

Daarom heeft Flex Verhuizingen uit Veendam de Verhuiscoach in het leven geroepen. Met de Verhuiscoach van Flex Verhuizingen bent u zeker van een optimale en prettige verhuizing. Ook als u alleen hulp wilt bij het zelf verhuizen, dan kan de Verhuiscoach u helpen met tips en advies. Eventueel kan Flex Verhuizingen u ook aan de juiste materialen helpen! U kunt zo zelf uw inboedel zorgvuldig inpakken zodat deze ongeschonden in uw nieuwe huis beland.
Als u het prettig vindt dat Flex Verhuizingen uit Veendam met de Verhuiscoach uw gehele verhuizing voor u coördineert, dan hebben wij een groot assortiment aan erkende verhuisbedrijven die in goede samenwerking met Flex Verhuizingen uw verhuizing uitvoeren. De Verhuiscoach van Flex Verhuizingen treedt dan op als verhuisbemiddelaar en zorgt dat uw verhuizing vlekkenloos verloopt. Uw verhuizing krijgt zo de tijd en aandacht die het verdient en... tegen de juiste prijs!
Ook kunnen wij u van dienst zijn met een vakbekwaam chauffeur / verhuizer en een grote vrachtwagen. (indien nodig, ook een gevellift), zodat ook “de doe het zelf verhuizing” tot een prettig en volmaakte verhuizing wordt gebracht. Waarin samenwerking en communicatie centraal staan.

Kortom een goed geregelde verhuizing begint bij Flex Verhuizingen!
Vraag vrijblijvend een offerte aan of informeer naar alle mogelijk heden en faciliteiten die Flex Verhuizingen u te bieden heeft.