Neumann & Vettin verhuizingen BV


uit Amstelveen


U bevindt zich hier: »Amstelveen » Neumann & Vettin verhuizingen BV

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VNeumann & Vettin verhuizingen BV
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Neumann & Vettin verhuizingen BV
Smederij 5/7
1185ZR Amstelveen

tel: 020-6407584

Extra informatie

Welkom!
Welkom bij Neumann & Vettin verhuizingen BV uit Amstelveen,
dé specialist in het vervoeren van kunst, antiek en waardevolle objecten. Sinds 1936 is Neumann & Vettin een bekende en gerenommeerde naam in Amstelveen als het gaat om afhandeling.
Onze diensten

Onze goede naam hebben we verdiend door onze complete dienstverlening. Onze diensten richten zich op:
Musea: interne verhuizingen, bruikleenverkeer, exposities en opslag.
Antiek: inpakken en vervoeren van antiek, eventueel gecombineerd met opslag.
Verhuizingen: complexe verhuizingen met kunst en antiek vormen onze specialiteit!
Exposities: opslag en transport van objecten, plaatsing in de expositieruimte.

Waarom Neumann & Vettin verhuizingen BV uit Amstelveen?
Veel transportbedrijven pretenderen kunstvoorwerpen en antiek te kunnen transporteren. Bij Neumann & Vettin hebben we geen pretenties, de feiten spreken voor zich:

Neumann & Vettin verhuizingen BV Amstelveen is een van de weinige specialistische arthandlers van oudsher in Nederland. Voor ons is kunst en antiek geen bijzaak maar hoofdzaak.
Neumann & Vettin verhuizingen BV beschikt over de kennis, de mensen en het materiaal om het volledige transport uit te voeren.
Neumann & Vettin verhuizingen BV kiest u voor een bedrijf met jarenlange ervaring en een bewezen gevoel voor kwaliteit en service. Veel bekende galerieën, musea, antiquairs en veilinghuizen kunnen dit beamen.

Verhuizen

Een stukje geschiedenis
Verhuizingen van complete inboedels in grote kisten vormt van oudsher onze specialiteit. Opgericht in 1936, was Neumann & Vettin een verhuisbedrijf met een eigen timmerwerkplaats. Na de tweede wereldoorlog ontstond hieruit als specialisatie de emigratie van complete inboedels. Voor de waardevolle spullen werden destijds verhuiskisten op maat gemaakt. Deze kisten kwamen uiteraard uit onze eigen kistenmakerij!

Verhuizingen van kunst en antiek
De kennis van het veilig verpakken van inboedels komt ons al tientallen jaren goed van pas. Niet alleen als het gaat om een verhuizing, vooral als het een verhuizing van kunst en antiek betreft! Dankzij onze eigen kistenmakerij kunnen wij ieder kunstobject of antiek voorwerp verpakken en vervoeren. Voor ieder waardevol object, maken wij een verpakking op maat. Ons moderne wagenpark staat vervolgens garant voor een veilig transport!

Containerservice
In aanvulling op de kisten en kratten, maakt Neumann & Vettin gebruik van stalen, zeewaardige containers. Deze containers zijn bij uitstek geschikt om uw kwetsbare inboedel zo min mogelijk te belasten. Een container wordt eenmaal geladen en eenmaal gelost. Uw inboedel blijft, goed beschermd, opgeslagen in de container. Eventueel kunt u de container gedurende een periode opslaan in ons beveiligde en geklimatiseerde containermagazijn.