Vrachttaxi


uit Amsterdam


U bevindt zich hier: »Amsterdam » Vrachttaxi

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.Vrachttaxi
Papaverweg 18/B
1032KJ Amsterdam

tel: 020-7072087

Extra informatie

Verhuizen met of zonder verhuislift met verhuisbedrijf de Vrachttaxi Wij zijn een goedkoop verhuisbedrijf gevestigd in Amsterdam. Een bankje vervoeren of een hele verhuizing? Wij verzorgen elke persoonlijke of bedrijfsverhuizing met verhuislift of touw en blok, in en rondom Amsterdam. Bij ons kiest u zelf hoeveel service u nodig heeft, en bepaalt zo de kosten.

Verhuizen is simpel.
Wat biedt de Vrachttaxi?

Vrachttaxi is snel, professioneel en zeven dagen per week inzetbaar. Alle diensten zijn apart en per uur te huur. Handig: de bus betaalt u bij ons per rit, en niet elk uur opnieuw als de verhuizing langer duurt.
De basis

* Bussen met maten van 10 tot 30 m3, vanaf € 45,- per rit
* Verhuislift met bediening, vanaf € 60,-
* Verhuizers en lift per uur, daarna per kwartier
Speciale goedkope service

* 1 of 2 items-vervoer met chauffeur, zelf laden en lossen, vanaf € 50,-
* Stoep-tot-Stoepservice: bus met chauffeur, zelf laden en lossen in 1 uur, € 60,-
En altijd

* Heldere tarieven en voorwaarden, zie button Prijzen
* Een team van enthousiaste, gemotiveerde en klantvriendelijke verhuizers en kantoormedewerkers.
Bereken snel het aantal kubieke meters met onze handige M3-calculator en gebruik het Aanvraagformulier. Of bel ons: wij informeren u graag over de mogelijkheden. Uw tevredenheid is tenslotte onze beste reclame!

Nu ook
•Inpakservice
•(De)monteren van meubels, u zorgt zelf voor het benodigde gereedschap
•Opleverservice: uw oude huis schoonmaken, vloerbedekking verwijderen,
afvoeren van grofvuil en overblijvende spullen
• Opslag van inboedel, informeer naar de prijzen
•Woningontruiming

Onze verhuisformule
Verhuizers, verhuiswagens, verhuisliften of touw en blok, alles wat u nodig heeft voor uw (bedrijfs-)verhuizing is apart te huur. Zo betaalt u nooit teveel.

Vrachttaxi Amsterdam - van Hier naar Daar
Vijftien jaar geleden begon verhuisbedrijf de Vrachttaxi met kleine verhuizingen voor studenten in de regio Amsterdam. Kleine transporten van internetaankopen kwamen daar al gauw bij. Wat begon met een boedelbak, is nu een wagenpark van bussen, vrachtwagens en verhuisliften.

Professioneel, flexibel, betrouwbaar
De Vrachttaxi is inmiddels uitgegroeid tot een verhuisbedrijf dat transporten en verhuizingen verzorgt binnen heel Nederland.
Een bankje vervoeren of een hele inboedel, voor iedere wens en situatie in de regio Amsterdam zijn wij perfect en professioneel uitgerust. Wilt u alleen een bus van 10 m3 met chauffeur en de spullen zelf sjouwen? Of heeft u liever twee extra verhuizers voor het in- en uitladen? Alles is bij ons bespreekbaar.
Transport van en naar de tweede verdieping of hoger takelen we met touw en blok, of we zetten indien gewenst onze verhuislift in. En na het eerste uur berekenen we onze mannen en lift per kwartier.

We zijn trouw gebleven aan onze formule: bij ons stelt u uw verhuizing zelf samen!