Gebr vd Berg Verhuizingen BV


uit Breda


U bevindt zich hier: »Breda » Gebr vd Berg Verhuizingen BV

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VGebr vd Berg Verhuizingen BV
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Gebr vd Berg Verhuizingen BV
Takkebijsters 10
4817BL Breda

tel: 076-5715580

Extra informatie

Sinds 1910 verzorgt Gebr vd Berg Verhuizingen BV uit Breda nationale en internationale verhuizingen en daarom is uw verhuizing bij ons dus in goede handen. Opdat u voor 100% tevreden bent, wordt bij iedere verhuizing terdege rekening gehouden met de specifieke wensen van de klant.
Iedere verhuizing vraagt om een gedegen voorbereiding. Vóór de verhuizing wordt u bezocht door één van onze verhuisadviseurs die een inventarisatie opmaakt van aard en volume van de inboedel, alsmede uw persoonlijke wensen. De verhuisadviseur begeleidt u vóór, tijdens en ná de verhuizing, evenals onze verhuisploeg, die ervoor zorgt dat uw verhuizing snel, efficiënt en vooral verantwoord verloopt.
Ook voor internationale en intercontinentale verhuizingen bent u bij Gebr vd Berg Verhuizingen BV uit Breda aan het juiste adres door onze jarenlange ervaring met verhuizingen via wegtransport, zee-en luchtvracht. Onze verhuiscoördinator zal u begeleiden gedurende het verloop van de verhuizing, hetgeen kan variëren van de afspraken betreffende de planning tot en met het verzorgen van de douaneformaliteiten.

Specialiteit
  • Particuliere verhuizingen
  • Opslag van inboedels
  • Opslag en beheer archieven
  • Kantoor - en projectverhuizingen
  • Verzorging van douaneformaliteiten