Verhuisbedrijven Vlaming


uit Diemen


U bevindt zich hier: »Diemen » Verhuisbedrijven Vlaming

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.Verhuisbedrijven Vlaming
Stammerdijk 24
1112AB Diemen

tel: 0800 3344558

Extra informatie

Een betrouwbaar familiebedrijf uit Diemen sinds 1885
Dit is niet zo maar een leuze, maar een streven waar 24 personen dag en nacht met volle overtuiging mee bezig zijn. Alle medewerkers van Vlaming zijn gemotiveerde en goed geschoolde vakmensen die, in een prima werksfeer, met elkaar iedere klus klaren. Onze mening is dat alleen goede dienstverlening zal overleven. Dit heeft zijn weerslag in onze manier van werken; zorg en aandacht zijn bij ons standaard.
Door deze werkwijze zijn wij erin geslaagd om ons al meer dan 100 jaar in een drukke markt te kunnen handhaven en zelfs te groeien, waarbij een dienstverband van 20 jaar bij ons geen unicum is. De ervaren medewerkers geven met plezier alle fijne kneepjes door aan de jongere collega’s. Allen vaklui die begrijpen wat een verhuizing voor u betekent en voor alle mogelijke problemen een oplossing hebben.

Verhuisbedrijven Vlaming uit Diemen is een middelgrote verhuisorganisatie met een compleet scala aan moderne hulpmiddelen als liften en kranen. Ook zijn al onze vrachtwagens luchtgeveerd en beschikken wij over de modernste opslagmogelijkheid die op dit moment op de markt kan worden gebruikt