M J van Brenen & Zn BV Erkende Verhuizers


uit Doorn


U bevindt zich hier: »Doorn » M J van Brenen & Zn BV Erkende Verhuizers

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
M J van Brenen & Zn BV Erkende Verhuizers
Velperengh 6
3941BZ Doorn

tel: 0343-412321

Extra informatie

Bij M J van Brenen & Zn BV Erkende Verhuizers uit Doorn wordt uw verhuizing compleet verzorgd en tot in de puntjes geregeld. U kunt bij ons terecht voor:
De verhuizing van uw woonhuis of werkplek
De verhuizing van uw woonhuis brengt de nodige romslomp met zich mee. Naast het echte 'verhuizen' moet ook de organisatie erachter goed georganiseerd zijn. Daarom wordt het voor u een stuk makkelijker als het goed en degelijk verzorgd wordt door Van Brenen erkende verhuizers in Doorn. Wij kunnen natuurlijk in overleg met u zelfs de kasten de- en monteren en al uw spullen en/of servies voor u inpakken. Met onze eigen vakmensen, modern materieel en adequate verzekeringen regelen wij zo uw verhuizing tot in de topjes. Zelfs tot 4 verdiepingen hoog, met onze eigen ladderlift. En vooraf alles al geregeld, ook de prijs, want die is vooraf bekend, als wij kostenloos bij u de offerte opmaken en alles met u bespreken. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

De opslag van uw goederen
U zoekt opslag voor uw inboedel of andere spullen. Tijdelijk of langer? Geen probleem! Wij kunnen uw inboedel in 10m3 containers in onze eigen opslag zetten, maar de mogelijkheid is er ook om een echte grote magazijncontainer te huren. Wij plaatsen de container bij u en u heeft hem zelf in bewaring, of wij kunnen hem naar onze eigen opslag brengen.

U heeft de mogelijkheid om uw magazijncontainer zelf te vullen, of dat u dat aan ons overlaat. Wij leveren er natuurlijk dekens bij om beschadigingen aan uw bezittingen zoveel mogelijk te voorkomen.
De huur van dozen en/of materieel

Alle spullen die u nodig hebt om uzelf te verhuizen, verhuren wij. Zoals:
 • Verhuisdozen
 • Boekendozen
 • Kledingboxen
 • Wagentjes
 • Pakpapier
 • Stickers
 • enz. enz.
Ook hierbij kunnen wij een magazijncontainer plaatsen die u vervolgens zelf vult. Wij brengen hem voor u naar het nieuwe adres, waar u vervolgens zelf de spullen weer uit laadt.
Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden. Ook voor uw specifieke probleem hebben wij een passende oplossing.

Specialiteit
 • Verhuizingen
 • Transporten
 • Containers
 • Zand en grind
 • Bedrijfsafval opslag goederen afval brengen