Koops Verhuizingen


uit Eelde


U bevindt zich hier: »Eelde » Koops Verhuizingen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.Koops Verhuizingen
Burg. J.G. Legroweg 66
9761TD Eelde

tel: 050-3090115

Extra informatie

Een gedegen en goed verhuisadvies vraagt om kennis en ervaring. Koops Verhuizingen uit Eelde verhuizen heeft reeds 20 jaar ervaring en helpt u graag om goed en snel te verhuizen. Ons moderne verhuisbedrijf met zeer goede en gediplomeerde verhuizers zorgt voor een plezierige verhuisdag. Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk.
Koops Verhuizingen in Eelde merkt op dit moment weinig van de recessie doordat we ontzettend veel offerteaanvragen krijgen van klanten die van onze fantastische dienstverlening hebben gehoord. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en het materiaal en materieel is in goede conditieverhuizers waardoor de verhuisprijzen erg laag zijn. Onze klanten die vanuit heel Nederland offerte opvragen vinden de scherpe offertes en deskundige taxaties van de inboedels erg plezierig. Wie wil dat dan ook niet goedkoop verhuizen en toch een kwalitatief zeer goede dienstverlening. Koops Verhuizingen uit Eelde maakt hierdoor veel mond op mond reclame.
Een verhuizing nationaal of internationaal is meestal een ingrijpende gebeurtenis. Om een verhuizing over kleine of grotere afstand goed te laten verlopen, is de voorbereiding erg belangrijk. Bel daarom gerust naarverhuizen groningen Koops Verhuizingen uit Eelde voor een goede en gratis taxatie van uw inboedel en een gedegen verhuisadvies. koops verhuiswagen
Tijdens het verhuisadvies vragen we u naar de laad- en lossituatie.
We nemen met u door wie er gaat in- en uitpakken en zo hebben we diverse vragen waardoor we na de vragenlijst en taxatie binnen 5 minuten bij u thuis een prijsopgave kunnen doen.

Vraag gratis een offerte aan !