Meta Verhuizingen BV


uit Eindhoven


U bevindt zich hier: »Eindhoven » Meta Verhuizingen BV

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.Meta Verhuizingen BV
Flight Forum 3550
5657DW Eindhoven

tel: 040-2523015

Extra informatie

Meta Verhuizingen BV ruim 50 jaar jong!
Dat betekent vijfig jaar ervaring, gedrevenheid en gericht op de toekomst.
Meta Verhuizingen BV is in 1960 opgericht en is door onze vakkundige en betrouwbare dienstverlening uitgegroeid tot een van de bekendste en grootste verhuisbedrijven in Zuidoost-Nederland.
Meta Verhuizingen BV is aangesloten bij de organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande Erkende Verhuisbedrijven verspreid over 25 vestigingen door heel
Nederland, die elk bekent zijn in hun eigen regio.
Zo kunnen wij elke verhuizing aan, van groot tot klein. En door het netwerk van Top Movers, kunnen wij voordeliger tarieven hanteren. Meta Verhuizingen beschikt over diverse certificeringen en is altijd op zoek naar goede oplossingen binnen het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit is een extra waarborg voor een optimale en verantwoorde dienstverlening! Of het nu gaat om een eenvoudige inboedelverhuizing of een ingewikkelde bedrijfsverplaatsing.
Al in een vroeg stadium kunt u gebruik maken van onze kennis, advies en begeleiding want
wat we voor u doen, doen we met uiterste zorg, vakkennis en efficiency. Uw verhuizing is altijd goed geregeld met Meta Verhuizingen BV!

Specialiteit
  • Particuliere verhuizing
  • Internationale verhuizingen:
  • Europees en Overzees
  • Inboedelopslag
  • Bedrijfs Verhuizing