v.d. Boogaard b.v. verhuisbedrijf


uit Geldrop


U bevindt zich hier: »Geldrop » v.d. Boogaard b.v. verhuisbedrijf

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Vv.d. Boogaard b.v. verhuisbedrijf
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
v.d. Boogaard b.v. verhuisbedrijf
Vlier 8
5662 TM Geldrop

tel: 040 2863343

Extra informatie

v.d. Boogaard b.v.verhuisbedrijf te Geldrop vervoert werkelijk bijna alles. Van een eenvoudig pakketje tot personen, van lichtgewicht enveloppen tot vrachten van 8,5 ton. Altijd met de zorg en stiptheid die uw zending verdient. En dat doen wij op het moment dat ú dat wenst. Zeven dagen per week, 24 uur per dag staan er 40 voertuigen, en een team van 50 medewerkers voor u klaar! Plus een uitgebreide op- en overslag capaciteit, ook voor langere tijd. Eén telefoontje zet ons in beweging. Bel nu en ervaar zelf onze snelheid. De service rijdt voorop!

Vanaf de eerste rit die v.d. Boogaard b.v.verhuisbedrijf te Geldrop maakte, in 1968, heeft service voorop gestaan. Dat bleef zo, ook toen pakketvervoer vanaf 1982 een steeds belangrijker plaats innam. Dankzij een strakke organisatie is onze service altijd meegegroeid met ons wagenpark en onze diensverlening. Inmiddels kunt u gebruik maken van een compleet dienstenpakket, van personenvervoer in de Mercedes E220 tot vrachtvervoer in luchtgeveerde trucks met laadklep. In Nederland en binnen Europa. Tot de opdrachtgevers behoren zowel multinationals met veel repeterende opdrachten als kleine bedrijven met eenmalige opdrachten.
Wij vervoeren bijna alles!

Vervoer op maat, daar draait het allemaal om. Ofwel: efficiency in uw belang. Of het nu om een envelopje gaat of om 16 pallets goederen, u verwacht een goede organisatie, een ervaren chauffeur en een tiptop voertuig. Dat zijn sterke punten van Van den Boogaard Snelvervoer. Ook personenvervoer (van 1 tot 7 personen) op contractbasis behoort tot de mogelijkheden, dit geld echter enkel voor bedrijven. Ten behoeve hiervan zijn diverse representatieve voertuigen beschikbaar.
Snelheid telt!

Afspraak is afspraak. Met één telefoontje zet u onze organisatie voor u in werking. Responstijd overdag: 30 minuten. 's Nachts: slechts één uur. Daar zijn we heel stipt in. En u kunt ons altijd bereiken, zeven dagen per week 24 uur per dag. Via telefoon, fax of e-mail start u snelvervoer door heel europa. Levering geschiedt onder CMR- en AVC- condities. Uw vracht is dus altijd verzekerd, zowel in binnen- als buitenland.
•Tarieven inclusief verzekering
•Géén extra (administratie-)kosten
•Zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar.
•Werkterrein: geheel Europa
Representatief, modern wagenpark!

Wie service wil leveren binnen de gestelde tijd, moet volledig kunnen vertrouwen op zijn voertuigen. Van den Boogaard kiest daarom uitsluitend voor representatieve en degelijke 'raspaarden'. Onder de 40 voertuigen treft u aan; DAF XF 105, Mercedes Sprinter en Mercedes Vito. En voor personenvervoer Mercedes E220 Sedan en een Mercedes Viano voor 7 personen.