Tot Uw Dienst verhuizingen


uit Groningen


U bevindt zich hier: »Groningen » Tot Uw Dienst verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VTot Uw Dienst verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Tot Uw Dienst verhuizingen
Emdenweg 4
9723TB Groningen

tel: 050-5422777

Extra informatie

Tot Uw Dienst verhuizingen
Tot Uw Dienst verhuizingen komt van oorsprong uit Groningen. Veel klanten komen uit Groningen of de directe omgeving, zoals Haren, Zuidlaren, Annen, Vries, Norg, Assen, Roden, Leek, Paterswolde, Eelde, Veendam, Winsum, Zuidhorn, Hoogezand, Appingedam en Bedum. De meeste verhuizingen vinden binnen Nederland plaats, maar een internationale of intercontinentale verhuizing is voor Tot Uw Dienst natuurlijk ook geen enkel probleem.
Inboedelverhuizingen

Tot Uw Dienst verzorgt alle voorkomende inboedelverhuizingen, zowel nationaal als internationaal. Eén telefoontje naar ons bedrijf is voldoende om een afspraak met onze verhuisadviseur te maken. Hij inventariseert uw inboedel en bespreekt met u uw wensen en eisen, zoals in- en/of uitpakken van de verhuisdozen, de- en/of montagewerkzaamheden, verzekering etc.
Vervolgens stellen wij geheel vrijblijvend een offerte op basis van uw wensen en eisen voor u op.
Besluit u van onze diensten gebruik te maken, dan wordt uw verhuisdatum gepland en worden alle gemaakte afspraken schriftelijk aan u bevestigd. Indien u er voor kiest om zelf uw goederen in te pakken verstrekken wij ruim voor de verhuizing de benodigde verpakkingsmaterialen.
Als alles is voorbereid en het moment van de verhuizing is aangebroken, komen onze verhuizers in actie. Zij behandelen alle spullen met de grootste zorg en gebruiken alleen het beste materiaal en het veiligste vervoer. Als uw verhuizing achter de rug is, zal het lijken alsof alles vanzelf is gegaan.
Bedrijfsverhuizing in Groningen?

Bedrijfs- en projectverhuizingen vragen om specifieke kennis en professionele aanpak. Tot Uw Dienst is zeer ervaren in het uitvoeren van gecompliceerde en veelomvattende projectverhuizingen.
Tot Uw Dienst zorgt ervoor dat de verhuizing volgens een strakke planning verloopt zodat er geen kostbare werktijd van uw medewerkers verloren gaat. Van de interne verhuizing van enkele werkplekken tot een complete bedrijfsverhuizing, met Tot Uw Dienst loopt alles op rolletjes.
Een verhuisdraaiboek hoort bij een bedrijfs- of projectverhuizing. Tot Uw Dienst stelt in overleg met u het draaiboek op. Ieder draaiboek is een stuk maatwerk. U wordt door ons van A tot Z begeleid bij uw verhuizing. Zo stellen wij voor de te verhuizen medewerkers uitgebreide verhuis- en inpakinstructies ter beschikking.
Bibliotheekverhuizing

Een specialisme dat Tot Uw Dienst in de afgelopen decennia heeft opgebouwd, is het uitvoeren van archief- en bibliotheekverhuizingen. Het voorbereiden, plannen en uitvoeren van verhuizingen, waarbij met name de volgorde en kwetsbaarheid van de te verhuizen collectie erg belangrijk zijn, vergen de nodige precisie.
Om archieven en bibliotheken zorgvuldig te kunnen uitvoeren met acceptabele doorlooptijden heeft Tot Uw Dienst de beschikking over diverse hulpmiddelen voor het verpakken en vervoeren van collecties.

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Archief verhuizingen
  • Bibliotheek verhuizingen
  • Machine verhuizingen
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Particuliere verhuizingen
  • Verzekeringen
  • Handyman
  • Inboedelopslag
  • Opslag