De Bie Klein Transport & Verhuizingen


uit Houten


U bevindt zich hier: »Houten » De Bie Klein Transport & Verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VDe Bie Klein Transport & Verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
De Bie Klein Transport & Verhuizingen
Wegenbouw 22
3991 NJ Houten

tel: 06 30816365

Extra informatie

De Bie Klein Transport & Verhuizingen is een klein en modern transport- en verhuisbedrijf gevestigd in Houten. De centrale ligging aan de A27 vormt een uitstekende uitvalsbasis naar alle hoeken van Nederland. Wij kunnen u verschillende diensten aanbieden. Van het ophalen van een meubelstuk met onze vrachttaxi tot het verhuizen van de complete inboedel van particulieren en bedrijven. Ook verhuren en verkopen we verhuismaterialen.
Handyman Service
De Bie Klein Transport & Verhuzingen is opgestart door Danny de Bie. Nadat Danny zijn opleiding van timmerman heeft afgerond, is hij gaan werken bij de Gamma. Als vloermanager was hij hier al van alle markten thuis. Na een aantal jaren is hij gaan werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in meubelmontage. Hier heeft hij zijn ervaringen verder verbreed.

Danny kwam vaak bij de mensen thuis om de meubels te monteren en zo ontstond het idee om een verhuisservice te starten. Met de ruim 10 jaar kluservaring zou dat voor de klanten ook direct van pas komen. De Bie Klein Transport & Verhuizingen biedt nu een unieke handyman en transportservice aan die voor iedereen betaalbaar is.

Diensten

Wij kunnen u verschillende diensten aanbieden. Van het transporteren van meubelstukken tot
de verhuur en verkoop van verhuismaterialen. Hieronder volgt een beknopte omschrijving van de werkzaamheden. Voor meer informatie over onze diensten en de bijbehorende tarieven, klikt u links op één van de diensten die daar staan.

Onze diensten bestaan ondere andere uit:
  • Transporteren van inboedel en meubels
  • Vervoer van gekochte goederen bij bv. Ikea
  • Interne/Externe bedrijfsverhuizingen
  • Verhuizingen van particuliere woningen
  • Meubelmontage werkzaamheden op locatie
  • Handyman service voor kleine reparaties,
  • Ophangen van schilderijen, lampen, etc.
  • Verhuur en verkoop van verhuismateriaal