Arts & Zn Erkende Verhuizers


uit Nijmegen


U bevindt zich hier: »Nijmegen » Arts & Zn Erkende Verhuizers

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VArts & Zn Erkende Verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Arts & Zn Erkende Verhuizers
Lagelandseweg 36
6545 CE Nijmegen

tel: 024-3552125

Extra informatie

Zoekt u een professioneel verhuisbedrijf?
Bij Arts & Zn Erkende Verhuizers in Nijmegen is al meer dan 80 jaar alles afgestemd op uw verhuizing. Een verhuizing betekent voor ons meer dan het inwisselen van het ene huis voor het andere. De mate waarin wij u van dienst zijn, stemmen we af met uw wensen. En dat alles voor een prijs die lager is dan u denkt!
Een team van gemotiveerde en professionele medewerkers voeren uw verhuizing vakbekwaam en in een ontspannen sfeer uit. Voor ons is dat vanzelfsprekend, voor u een geruststellende gedachte.

Bespaar tijd
Geen tijd om zelf uw bezittingen in te pakken? Ons verhuisteam kan dit van u overnemen. Vol toewijding en zorg gaan wij met uw persoonlijke eigendommen om. Ook zorgen we voor het juiste verpakkingsmateriaal.

Bespreek uw wensen
Niet voor verrassingen komen te staan? Uw verhuizing wordt tot in de puntjes verzorgd. Vooraf bespreken wij samen uw wensen en zorgen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en welk prijskaartje eraan hangt. Uw verhuizing wordt tot in de puntjes verzorgd. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is over de koffie.

Een gemotiveerd team staat voor u klaar
Geen tijd om zelf te verhuizen? Schakel de verhuizers van Arts en Zoon in. Wij kunnen de dozen vakkundig voor u inpakken en uw meubels de- en monteren. Mocht u extra hulp nodig hebben bij het uitpakken dan verzorgen wij dat ook voor u.

Zelf inpakken
Wilt u uw eigen spullen inpakken? Dan krijgt u van ons verhuisdozen en inpakpapier aangeleverd.

Nieuwe woning
Genieten van uw nieuwe woning met alle meubels op de plek naar wens? Uw inboedel wordt vlot en professioneel in luchtgeveerde verhuiswagens geladen. De dozen en de meubels worden in uw nieuwe woning op de door u gewenste plaats neergezet.

Grote stukken
Zelf de kleine spullen en dozen vervoeren, maar de moeilijke klussen aan vakmannen overlaten? Ons verhuisteam helpt u met het zware werk. U bespaart op de verhuiskosten en weet zeker dat uw spullen veilig aankomen.

Senioren verhuizingen
Vindt u uw huis te groot geworden nu uw kinderen het huis uit zijn? Gaat het trappenlopen u moeilijker af? Of wilt u dicht bij uw kinderen wonen? Laat de verhuizing dan aan ons over. Wij zijn gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. U hoeft nergens aan te denken en verhuist zorgeloos.

Arts & Zn Erkende Verhuisbedrijf te Nijmegen
Alles is bij ons afgestemd op uw verhuizing en dat is onze specialisatie. Wij werken met een team van vaste medewerkers, die met modern materieel en hulpmiddelen
de verhuizing vakbekwaam en in een ontspannen sfeer uitvoeren.

Specialiteit
  • Particuliere verhuizingen
  • Senioren verhuizingen
  • Verhuizingen piano- en antiekvervoer
  • Verhuisliften
  • Kantoor- en project verhuizing
  • Meubelopslag
  • Inpakservice dozen de/montage
  • Meubels
  • Verkoop verhuisdozen